Volt problémátok a a beadatott H1N1 oltástól terhesség alatt?
Figyelt kérdés
2010. nov. 19. 09:41
1/8 anonim válasza:
Szia! Nem volt semmi problémám. Üdv, 11 hónapos kisfiú anyukája
2/8 anonim válasza:
Nekem sem volt. Márciusban szültem.
5/8 anonim válasza:
Nem, gyönyörű okos egészséges kislányom született :) Semmi gondot nem okozott!
10 hónapos most :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek!Így már nyugodtabban oltatom be magam.
2010. nov. 19. 14:43
7/8 anonim válasza:
Szia! Nekem volt problémám,szövödményem. 28 hetes vagyok,39 éves, 3. gyermek. Most nov.29.-én adattam be a kombinált influenzaoltást. reagált rendesen a szervezetem bőrpír, hőemelkedés,orrfolyás. Ez még normális, csakhogy utána ráment a gyomromra. Hál Istennek csak 1 nap egy éjszaka volt gyomorgörcsöm, de nagyon durva. + 2-3 nap étvágytalanság. Természetesen mentem ügyeletre, orvoshoz is, de végül az immunrendszerem győzte le a vírust, amit aktívált! Szerintem okozhat rosszabb dolgot is,szerintem akár vetélést is, nagyon lutri. De mível dolgoznom kell (táppénzből nem jutna ételre) és a munkahelyemen majdnem mindenki betegen is bejön az influenza szerintem még veszélyesebb lenne. Októberben már rám ragasztottak egyet, azt nehezebben viseltem,mert kezdett a tüdőmre menni. Úgyhogy fokhagyma és grapheruit bombákkal dobáltam magam.+ ima Jézushoz. Ennek ellenére úgy érzem teljesen egészséges a baba.Mellékesen megjegyzem az SZTK-s fogorvos elcseszte a fogam, kettőt gyökérkezelt és folyamatosan felülfertőzte.Egy rokon fogorvos tette rendbe. Szóval alaposan kijutott, de az immunrendszerem + a hitem mindig helyre tette a dolgokat.
8/8 anonim válasza:
Amióta beoltottam magam folyamatosan valami lerobban bennem.Mintha cirkálna hol tegyen kárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!