Kismamák. Nektek is van olyan problémátok, hogy a vádlitok éjjelente be görcsöl? Engem meg meg őrít. Mit lehet ez ellen tenni. Mert olyat hallottam, hogy magnézium hiány ez vajon igaz? 30 hetes Kismama
Szia!Nekem is ez volt a problémám,az orvosom MagneB6-ot ajánlott,napi két szemet kell szedni belőle.Ritkán előfordul most is,hogy begörcsöl,de legalább nem minden este!Boldog babavárást neked!
35 hetes kismami
Köszönöm szépen a válaszokat
És azt lehet recept nélkül kapni?
És a magnézium pezsgőtabletta mennyire bevált az ajánlatos?
Nektek is Boldog Babavárást
Szia! tökéletes a pezsgőtabletta is!
Jó babavárást!
Első válaszoló vagyok.
Nekem a pezsgőtablettától ment a hasam és görcseim is voltak. De ez érzékenység kérdése. Ha Nálad nincsennek ilyen mellékhatások, akkor természetesen a pezsgőtabletta is jó.
Köszönöm a válaszokat aranyosak vagytok?
Igen szereztem be magzium pezsgőtablettát. Meg vettem Magnézium citricitet is azt is hallottam , hogy jó rá.meg a pocakkeményedésre is és görcsökre.
Ki mikorra várja a kis babócát?
Jó baba várást mindenkinek
Szia
Hát tegnap este nagoyn jól aludtam.Mondtam is Apának hú , de jó volt nem görcsölt be .Erre reggel úgy keltem hogy sírva tudtam volna fakadni úgy be görcsölt. Hát én a 30 hétbe vagyok.
És mitek lesz tudni már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!