Milyen folyékony mosószerrel és öblítővel moshatom ki először a kisruhákat? (márka)
Figyelt kérdés
2009. ápr. 9. 09:56
1/8 anonim válasza:
EN DREFT SENSITIVET HASZNALTAM,ES AZ ILLATA ANNYIRA JO OBLITORE SZUKSEG NINCS,DE PICIKNEL,NEM IS AJANLOTT!!!!!!sZOVAL NEKEM EZ VALT BE.
2/8 anonim válasza:
Én persillel (nem folyékony) mostam, de öblítő nélkül.
3/8 anonim válasza:
Szia! a márkát sajnos nem tudom,de a bababoltokban általában kapható direkt pici babák ruháinak való öblítő és mosószer. Lépj fel a brendon.hu-ra és ott találsz párat.
4/8 anonim válasza:
Folyékony mosószer: Norit baby 750ml-es flakon Kb. 600Ft
Öblítő: Gabi Bababarát textilöblítő 1000ml-es flakon kb. 600Ft
5/8 anonim válasza:
Tomi folyékony, ezt ajánlották a kórházban, mert ekcémás a babám bőre. Öblítőt nekem nem szabadott használnom és a rendes mosás után 2x kellett sima vízzel átöblítenem a ruhákat a géppel. El is múlt az allergiája.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
Utána nézek mindegyiknek.
Olvastam valahol a Tesco Sensitiveről, hogy állítólag nagyon jó?!
Tudtok erről valamit?
(tescos és olcsó is...nem tudom milyen lehet...)
2009. ápr. 9. 10:54
7/8 Adri baba válasza:
Azért mert tescós nem feltétlenül rossz!!!Mi pelust is olyat veszünk,barátnőmnek is az volt és semmi gond nem volt vele!Nem kell a világmárka....
8/8 A kérdező kommentje:
Aha, okés.
Megnézem, gondolom olcsóbb is, ami azért nem mindegy.
Mert az ismertebbek elég húzós áron vannak.
A pelus is jó?
Újszülöttnek is?
2009. ápr. 9. 16:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!