Melyik teszt a legérzékenyebb? hányas? Esetleg márka név?
Szia!
Szerintem Clearblue-t vegyél.Azt nem tudom,hányas erősségű,de én is ezt vettem 9 hónapja.Elég drága a többihez képest,tehát olyan rossz minőségű nem lehet...
SZia!
Szerintem felesleges drágát venni, ha terhes vagy úgyis kimutatja mindegyik. Nekem már kétszer bejött, és mindegyik pár száz forintis volt, de a márkára már nem emlékszem, bocsi.
A clearblue a bizonyítottan legérzékenyebb teszt, mert már a mensi előtt 4 nappal kimutatja a terhességet. NEM IGAZ, hogy az olcsó pár száz forintos teszt is jó. Nekem az 1 terhességemnél egy pár száz forintos teszt még 6 hetesen is negatívat mutatott! Míg most a 2. terhességnél a clearblue már a mensi előtt erős pozitív volt. Amúgy a clearblue 50-es érzékenységű, de ez nem baj, mert sokkal nagyobb felületetn veszi fel a folyadékot és ezért sokkal érkényebb mégis mint a többi.
37 hetes km és szülséznő
En is vettem gagyi olcso tesztet.Nekem sem mutatta ki hogy terhes vagyok.Meg aznap csinaltam egy masik teszttel es + lett.
Sajnos a nevere mar en sem emlekszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!