Mit szóltok ehez a babakocsihoz? Minőség és márka?
szia!
szerintem nagyon szép és azokat a negatívumokat leszámítva amit a második hozzászóló írt szeretni fogod minőségre szuper és ne félj a feketétől ilyen minőségű kocsinál tuti UV szűrős nem beleizzadós az anyaga sem!
Szia!
Nekem is csak a színnel van bajom, de amúgy nagyon jól néz ki. Csak egy ötlet: Én azt se tudtam, hogy merre kezdjem a nézelődést, aztán az ismerősi körben volt egy eladó Jané. Az volt csak a bajom vele, hogy nagyon fiús volt a színe, és eddig 3 doki mondta azt, hogy kislányunk lesz. (Tudom, nem ez az elsődleges szempont, de ha lehet válogatni, miért is ne). Elkezdtük neten nézegetni ezt a márkát és a vaterán féláron találtam ilyen márkájú vadiúj babakocsit. Nem akartuk elhinni, hogy ennyiért találtunk egy ilyen babakocsit ráadásul vadiújat, azt hittük átverés, de nem! Nagyon édes, rózsaszín és babakék, tehát univerzális (jó lesz majd a második tesónak is, ha lesz), nagyon jó minőségű, de azért nem mindegy, hogy mennyit fizetsz érte. Úgyhogy én csak ajánlani tudom, nem vagyok egy nagy vaterás, ez volt az első vásárlásunk, de nagyon kedves volt a csajszi, többfajta kocsija is volt, tanácsokkal is ellátott minket Annyi, hogy így nincs rá garancia, de nekem így is megérte, szerintem ennél az árkategóriánál már nem valószínű, hogy reklamálnod kéne. Bocsánat, ha hosszú lére engedtem, de hátha tudok hasznos ötlettel szolgálni.
A második válaszoló tolókaros kritikáival teljesen egyetértek. Az első két gyerekemnél volt tolókaros babakocsink, így a felsorolt problémákkal szintén találkoztam. A harmadik babánál már minden igényemre odafigyeltem és utolsó gyerek lévén nagyon jó babakocsit vettünk. Nemrég adtam el nagyon olcsón a barátnőmnek aki babát vár és leesett az álla, hogy mi minden van hozzá és mennyiféleképp átalakítható + a sok tartozék.
Hát elmondom, hogy a babám utálta a babakocsizást, ha az ölemből letettem már akkor sírt (Ő ilyen típusú baba lett:)), így hordoztam és talán ha 3 hónapot használtuk a kocsit, 10 hós volt a kislányom mikor továbbadtam a szuper járgányt.
Mindezzel csak azt akarom mondani, hogy nem biztos, hogy ekkora összeget érdemes belefektetni egy b.kocsiba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!