Az abortusz gyilkosság vagy sem?
Figyelt kérdés
Ez a videó elég elgondolkoztató... (18+-os videó, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!) [link]
Mielőtt félreértitek, nem vagyok terhes és nem készülök ilyesmire és nem is célom a provokálás, pusztán kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről, minek számít a közvélemény szerint...
2009. ápr. 8. 19:13
42/46 anonim válasza:
43/46 anonim válasza:
Szerintem addig amig nem erez fajdalmat nem.
44/46 anonim válasza:
nekem nemreg volt abortuszom. de csak azert mert meghalt a magzatom es ki kellett vegyek:(( hat ez a valtozat mar nem gyilkossag, de a lelkemet tonkretette az tuti. aozkat nem ertem akik fogamzasgatlas helyett egyfeszt abortuszra jarnak. milyen lehet az o lelkuk...
45/46 anonim válasza:
igen az gyilkosság de tudtam fel találták a óvszert és a gyóygszert dugtuk aztán sírttok jön anem kívánatos terhesség ti vagytok a hülyék
46/46 anonim válasza:
Az, nagyon erősen gyilkosság, ráadásul egy olyan embert ölnek meg, aki nem hogy nem volt rossz, még alkalma sem volt még csak leejteni sem valamit. Én így gondolkozom róla, fiú vagyok. Aki erre vetemedik, annak nincs szíve és nem is érdemli meg hogy legyen gyermeke. KIVÉVE!!!! Ha a gyerek beteg lenne és ez biztos pl. 99%-os tesztek vagy ne agy Isten rossz családi helyre születik pl. a szülők elhagyják egymást (még ez sem annyira erős indok, de ha akarja hát legyen, én nem szólok bele, sem ebbe, sem másba, magánügy), vagy nagyon fiatalok a szülők 15 alatt, prosti lenne az anyja, vagy ilyenek akkor elfogadhtó. Szerintem jobb nem élni, mint egy életet nagyon rosszul leélni vagy nyomorogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!