Ez a videó elég elgondolkoztató... (18+-os videó, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!) [link]
Mielőtt félreértitek, nem vagyok terhes és nem készülök ilyesmire és nem is célom a provokálás, pusztán kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről, minek számít a közvélemény szerint...
Én vagyok a csodagyerek, aki mindenképp meg akart születni.
Hát először is a mensi utáni legelső napon történt. Aztán fater kihúzta a cél előtt. Aztán anyu kimosta magát. Majd bevett egy posztinort.
Szerintem csákánnyal kapaszkodtam :)
2009. ápr. 8. 20:06
22/46 anonim válasza:
Ja mer thogy annak idején a cél előtt kiszállás meg a kimosakodás önmagukban is védekezős módszernek számítottak.
2009. ápr. 8. 20:09
23/46 A kérdező kommentje:
Hát...Mondjuk én a megszakítást és a kimosást nem nevezném védekezésnek. Az viszont igen durva, hogy az esemény utáni tabi nem bírt el az előváladékkal!!! Na ennyit annak is a megbízhatóságáról...
2009. ápr. 8. 20:09
24/46 anonim válasza:
A naptár módszerről meg ne is beszéljünk :)
De azért ennek a 4 tényezőnek így együtt majdnem tutifixnek kellett volna lennie.
Lehet, hogy halhatatlan vagyok XD
2009. ápr. 8. 20:11
25/46 anonim válasza:
Úristen!!!!!!
Ha indokolt ez a drasztikum, akkor sajnos ilyen a világ. Márpedig ennyi idős terhesen nagyon indokolt eset kell!!!
2009. ápr. 8. 20:19
26/46 anonim válasza:
Most már áruljátok el, mi van a videóban? Én nem mertem megnézni.
Gondolom, hogy egy abortusz, de mennyi idős a kisbaba, amit abortálnak?
2009. ápr. 8. 20:20
27/46 A kérdező kommentje:
Egy pici magzat, akit testrészenként távolítanak el az anya méhéből a végén meg egy "kész" magzatot teljesen kifejlődve...Nem tudnám megmondani, mennyi idős, de szerintem elég nagy a bébi ahhoz, hogy az utolsó trimeszterben legyen...
2009. ápr. 8. 20:28
28/46 anonim válasza:
Szerintem is gyilkosság.
Én soha nem lennék képes rá!
A világ egyik legundorítobb dolga...
2009. ápr. 8. 21:24
29/46 anonim válasza:
Nem néztem meg a videót, de el tudom képzelni, hogy milyen sokkoló lehet. Viszont most bőgtem egy sort, amikor a hírekben olvastam, hogy elítélték azt a párt, akik halálra éheztették egyéves gyereküket. Az a gyerek csak arra volt jó, hogy felvegyék az utána járó családi pótlékot. Tudom, hogy nem megoldás az abortusz, elítélem és soha nem lennék képes rá, de most elgondolkodtam, hogy miért kellett szenvedni szegény kis léleknek egy éven át.
2009. ápr. 8. 21:28
30/46 anonim válasza:
nekem volt abortuszom 16 éves voltam,és tabival lettem terhes,lehet h gyilkosság,de nemtudtam volna olyan fiatalon egy babával kezdeni valamit. Az nagyobb gyilkosság lett volna,ha gyerekként elhanyagolom,és nemtudom mihez kezdjek és neadj isten bölcsőhalált hal.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!