Az abortusz gyilkosság vagy sem?
Ez a videó elég elgondolkoztató... (18+-os videó, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!) [link]
Mielőtt félreértitek, nem vagyok terhes és nem készülök ilyesmire és nem is célom a provokálás, pusztán kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről, minek számít a közvélemény szerint...
A nagyon indulatos, kiabáló válaszolónak üzenem: az én anyukám úgy esett velem teherbe, hogy 3 féleképpen védekezett, abból az esemény utáni volt az egyik.
Úgyhogy nehogy azt hidd, hogy mindenki, aki terhes lesz úgy, hogy nem akarja, az ész nélkül szexelő, felelőtlen, tudatlan paraszt. mert látom, te ezt gondolod.
A kérdésre válaszolva: én azt mondom, hogy soha nem tudnám elvetteni a babám, mert igenis az egy kis ember, az én kisbabám a 12. heti UHn már az ujját szopizta...
De soha, ismétlen SOHA nem tudhatom, hogy mikor kerülök olyan helyzetbe, hogy egyáltalán el kelljen gondolkoznom a lehetőségen.
Én csak azokat ítélem el, akik sportot űznek az abortuszból, és védekezés nélkül szexelnek (ismerek ilyet).
De nem ítélem el azt, aki számomra ismeretlen körülményekkel, ismeretlen élethelyzetben ilyesmire kényszerül, pont azért mert nem ismerem sem őt, sem a körülményeit. Nem az én dolgom ítélkezni, megteszi helyettem az, aki érdemes rá!
en vagyok az a kiabalos valaszolo:)
en is pontosan azokrol beszeltem akik,sportot uznek az abortuszbol:S
Értem, akkor nem olvastalak el figyelmesen.
Ezek szerint egy véleményen vagyunk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!