Aki szerint az abortusz nem gyilkosság, akkor mi?
majd msotbiztos mi fogjuk itt megváltani a világot, amikor a tudósok a mai napig vitatkoznak azon, hogy mikortól számít a magzat "embernek", tudattal érzésekkel.
egyébként inkább abba gondolj bele, hogy mi a jobb: ha becsúszik, és megtartom, mondjuk 16-7 éves fejjel, egy jól átmulatott éjszaka után, mikor arra sem emlékszem ki az apa, aztán próbálom elpaterolni valahova, szenvedek tőle én is, a gyerek is, az én szüleim is, és mindenki. MAjd valahogy ha sikerül felnevelem, és lesz belőle egyléhűtő drogos szerencsétlen, mert nyilván 16 évesen nem voltam alkalmas anyának.
vagy ha becsúszik, és még mielőtt kialakulna bármilyen tudata és érzésvilága inkább elvetetem.
Tudom, nem jól írtam, nem tudtam kifejezni...
A lényeg, hogy amit az abortusz közben megölnek, annak nincs tudata, így neki végül is "mindegy".
első
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!