Ez a videó elég elgondolkoztató... (18+-os videó, CSAK ERŐS IDEGZETŰEKNEK!) [link]
Mielőtt félreértitek, nem vagyok terhes és nem készülök ilyesmire és nem is célom a provokálás, pusztán kíváncsi vagyok, ki hogy vélekedik erről, minek számít a közvélemény szerint...
Tabi mellett hogy sikerült? Mi kavart be, ami gyengítette a hatását, hogy teherbe eshettél?
2009. ápr. 8. 21:48
32/46 anonim válasza:
gyerekek ha mar ott van az az artatlan kis csopseg akkor mar nem kene meg gyilkolni nem?? en szulok inkabb 20 at ha kell szultem mar egyet nagyon nagyon fajt, de az abortuszba SOSE MENNEK BELE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2009. ápr. 8. 21:56
33/46 anonim válasza:
21.28-as teljesen igazad van! Annak a szegény kisgyereknek az lett volna a legjobb, ha meg sem születik! Szerencsétlen! De az anyjának sem abortusz kellett volna, hanem hogy elkössék! Az ilyen nő ne szüljön! Nem pártolom az abortuszt, de ha egy gyereknek ilyen sorsa lesz, akkor inkább az abortusz! El sem tudom képzelni, hogy mi visz rá egy anyát, hogy éheztesse a gyerekét! Borzalmas! És ez biztos nem egyedi eset! :(
2009. ápr. 8. 22:25
34/46 anonim válasza:
21:38as vagyok! a választ még az orvosok se tudják ilyen a szervezetem, most jópár évre rá babát várok,és úgy,hogy az első 5hónapig pecsételve véreztem. Szóval ilyen a szervezetem,nincs rá magyarázat!De nekem semmi vitamint nem kell mellékelve szedni az mondta az orvos,mert hibátlanok az eredményeim a babóval.
2009. ápr. 9. 00:33
35/46 anonim válasza:
borzalmas ez a videó... A kérdésre nem tudok "normális" választ adni. Amikor kiderült, hogy terhes vagyok el akartam vetetni, de szerencsére a párom nem hagyta, pedig azt mondta a doki is, hogy lehet jobb lenne, mert nagy esély van rá, hogy beteg lesz a bébink. Azóta már 26 hetes vagyok és eddig minden hónapot a legjobb eredményekkel zártunk. :) Nagyon aktív, mocorgós, édes kis fiunk van. :) A 4D képen tiszta apukája :) Olyan rossz érzés, hogy el akartam vetetni... :((
2009. ápr. 9. 07:46
36/46 anonim válasza:
Sziasztok én ezt mondom ne itéljetek rögtön az abortuszrol,mert sokan rávanak kényszerűlve arra hogy ezt tegyék a magzatukal sajnos én is erre vagyok kényszeritve nekem genetikai betegségem van amit tovább örökithetek ez esetben minden egyes terheségemnél (aminocentézis vagy korionboholyt)tehát mintát vesznek és ha beteg akkor vagy megszülöm vagy megtartom de én inkább megszülöm 24.hét előtt,mert nem szeretném végig nézni ahony 16 évesen haldoklik és az orvosok nem tudnak tenni semit ellene. Higyétek el sokkal rosszabb végig nézni ahony felnő és közben tudjátok hogy halálos beteg, nekem 4 hónapja halt meg az egyik fiú tesvérem mindössze 16 éves volt és az benne a legszörnyűbb hogy még mindig van ergy fiú testvérem akinek ugyan az a betegsége van. Úgyhogy szerintem ne ítéljetek előre és szerintem ti is így cselekednétek.
2009. ápr. 9. 13:25
37/46 anonim válasza:
Nézőpont kérdése. Például egy szelet párizsi megvásárlása is gyilkosság, egy-egy állat életébe került. A megtermékenyített sejtnek azonban aligha van tudatossága, így nem hiszem, hogy gyilkosságnak kell felfogni a sejt semlegesítését. Naponta több millió élő sejtet gyilkolunk meg dohányzással, stresszel, stb. Szerintem a megszületett gyermekbe költözik be fokozatosan a lélek, de akkor már kint van, akkor meg már irreleváns a kérdés.
2009. ápr. 11. 01:51
38/46 anonim válasza:
ahogy olvaslak titeket...
egyedül ezen az utolsó oldalon tűnnek fel olyan válaszok, h nem feltétlen abrbár dolog az abortusz...
szerintem is sokkal rosszabb, felelőtlenebb dolog lehet megszülni egy gyereket, ha vmilyen betegsége van.
sőt, az olyan fiatalkori terhességnél is igazán lehet, ha az apuval nincs úgy... 12 hetes.. nincs tudata.. és itt csak azon vana hangsúly úgy gondolom, nem is az érzéseken, de abszolút nem azon, h dobog a szíve.. hát ha nekem csak a szívem dobogna öljön meg bárki..
2009. ápr. 14. 00:16
39/46 anonim válasza:
persze itt nem a felelőtlen barmokra értem..
de írták előttem is, hogy ne elsőre ítéljünk..minden helyzet más
de ha tudjuk hogy kilátástalan élete lenne, hogy vmi örökké tartó baj... bár ha nincs megfelelő körülmény, abból még kikerülhet, de annak meg lehetnek egy életen át tartó hatásai.
jaj fura:(
persze h csak a legindookoltabb esetekben nem elítélendő.
pontazelőző
2009. ápr. 16. 20:45
40/46 anonim válasza:
Egyik fogamzási modszer sem 100%-os!A tabletta is 99%-os.
Az én véleményem is az,hogy inkább az abortusz,minthogy a gyerek nyomorogjon,szenvedjen egész életén keresztül.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!