Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 16 hetes vagyok; akkor is...

16 hetes vagyok; akkor is lehet szénhidrád-diétát tartani, ha nem vagyok cukros?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 8. 18:18
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze lehet, de szerintem előbb beszéld meg a dokival vagy a védőnővel! Viszont akkor egy laza diétát érdemes csinálni, mivel az sem jó, ha éhezteted magad! A diéta még jó is lehet! Sok gyümit és zöldséget érdemes beiktatni!
2009. ápr. 8. 18:28
 2/9 anonim ***** válasza:
De miért akarsz diétázni? Sokat hiztál?
2009. ápr. 8. 18:34
 3/9 A kérdező kommentje:
Eddig 4 kilót, de úgy érzem, ha nem tartom kontroll alatt, akkor nagyon sok lesz a végére...
2009. ápr. 8. 18:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Értem. De csak finoman a kontrollal azért,mert szerintem annyira nem vésszes...én diétázom egyébként a 19 héttöl,akkor tartottam 9 kilónál. De nem drasztikus,csak nem eszem kenyeret,édességeket,vettem édesitöszert is,szóval a cukrot is hanyagolom,meg ilyenek. Szerintem te is csináld igy,nekem bevált.
2009. ápr. 8. 18:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek!
2009. ápr. 8. 18:45
 6/9 anonim ***** válasza:
Igen lehet de szerintem most nem te vagy a fontos hanem a baba és neki minden vitaminra szükségevan te majd szülés után gondolkodj el ezen ne most én 37-hetes vagyok és több min 20-kg hiztam igaz volt olyan is hogy sirtam de már nemszámit csak a baba szerintem egyél mindent ami jol esik.
2009. ápr. 8. 18:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Igyekszem így gondolkodni, csak alacsony vagyok és "nőies" típus (ha érted), és bizony időnként nehéz ezt a hízás témát kizárni.
2009. ápr. 8. 18:56
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Tarthatsz, de azért figyelj hogy a megfelelő mennyiség meglegyen ami kell. inkább fehérkenyér helyett teljes kiörlésűt egyél, meg ilyen apróságok. Azért a szénhidrát kell! Csak az a nem mindegy milyen minőségben! :)

Ha éhes vagy akkor lassan egyél, így gyorsabban jóllaksz és így kevesebb is megy le. Nem szabad fogyózni! Ez nagyon fontos. Sok zöldség, gyümi, kevesebb tészta. Még kevesebb édesség. :)

2009. ápr. 8. 19:00
 9/9 anonim ***** válasza:

Szia! szerintem csak orvosi/ dieteitkusi felügyelet mellett szabad várandósan diétázni. Szívesen segítenek a kismamáknak a helyes táplálkozásban, nyugodtan keress fel egy szakembert.

Nekem kicsit magas cukrom miatt kell diétázni, de nagyon érdekes módon. Naponta hatszor kell enni, kb. 3 óránként (7, 10, 13, 16, 18.30, 21-kor), sok teljes kiőrlésű kenyeret, semmi tészta, rizs, lekvár, max. 0,5l tej/nap. a főtt krumpli és egy kis édesség is engedélyezve volt. 10kg-ot híztam, 38 hetes vagyok.

Boldog babavárást!

2009. ápr. 8. 22:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!