Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti tudtok, tudtatok...

Kismamák, ti tudtok, tudtatok aludni, az utolsó trimeszterben?

Figyelt kérdés

Folyton kijárok pisilni,sehogy nem jó feküdni,folyton jár az agyam,....

Reggel pedig olyan vagyok,mint akit kimostak.

Ti mit tesztek,hogy legalább amíg lehet,tudjatok aludni,pihenni?Gondolom szülés után majd még ennyit sem lehet.

2011. júl. 28. 03:19
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én még csak most lépek a harmadik trimeszterbe, 27 hetesek vagyunk. Ha egyszer sikerül elaludnom, úgy alszok, mint a bunda, ha felkelek arra, hogy pisilni kell, sokszor ki se megyek, hanem alszok tovább, és majd reggel rohanok pisilni :D A babám éjszaka nem csinál semmit, még akkor sem, ha teljesen hason alszok (pedig 27 hetesen ez már elég morbid). Inkább akkor szokott, mikor oldalos helyzetbe kerülök, akkor viszont veszettül kalimpál, vissza is fordulok olyankor hasra és lenyugszik. Mint valami kis földönkívüli, máshogy működik, mint kéne :) Kíváncsi vagyok meddig bírok még rendesen aludni, mert már kisgyerekként is nagyon megbolondultam, ha nem tudtam rendesen kialudni magam....
2011. júl. 28. 10:45
 12/14 anonim ***** válasza:
Nekem sem a legjobb. A 2-3 pisi az mindenképp van. És ráadásul nagyon nehezen alszom vissza. Férjem meg háborog, hogy miért alszom napközben :( Bár az sem igazi alvás, csak olyan kumkodás. Én hason fekvős vagyok, ezért az oldalt fekvés kinzás számomra. Ha nem azért kelek fel, mert pisilnem kell, akkor azért, mert fáj az oldalam. Ha mégis sikerül aludnom, az úgy történik, hogy két paplannal alszom, egyiket betömködöm a lábam alá, különben ráfordulnék a hasamra, a másikkal takarózom. Nekem így sikerül.
2011. júl. 28. 11:38
 13/14 anonim ***** válasza:
Nagyon ritkán tudok normálisan pihenni mert mire elaludnék újra a mosdóba kell mennem. 39 hkm.
2011. júl. 28. 13:03
 14/14 anonim ***** válasza:

Amióta az eszemet tudom, nagyon jó alvó vagyok, szerencsére nem változott terhesség alatt sem. Szerencsére max 2-3 -szor kell kimennem wc-re, de gyorsan visszaalszom. Remélem, hogy a lányom is jó alvó lesz...

egy másik 40+3 hetes km

2011. júl. 28. 18:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!