Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamák, ti tudtok, tudtatok...

Kismamák, ti tudtok, tudtatok aludni, az utolsó trimeszterben?

Figyelt kérdés

Folyton kijárok pisilni,sehogy nem jó feküdni,folyton jár az agyam,....

Reggel pedig olyan vagyok,mint akit kimostak.

Ti mit tesztek,hogy legalább amíg lehet,tudjatok aludni,pihenni?Gondolom szülés után majd még ennyit sem lehet.

2011. júl. 28. 03:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

3 hete alig alszom, kb 2-3 órákat, nem tudok mit csinálni, sehogy sem kényelmes feküdni, állítólag szülés után sem lesz jobb:-(

40+3 hkm

2011. júl. 28. 05:03
 2/14 anonim ***** válasza:

Bocsi off lesz.

Kedves 40+3hetes kismama

Nem kellett volna még megszülnöd? Vagy én tudom rosszul, hogy ilyenkor már be szokták indítani a szülést?

Mindkettőtöknek sok boldogságot a kicsihez!

Kinél mi lesz? Kisfiú vagy kislány? Hogy fogjátok hívni őket?

2011. júl. 28. 06:29
 3/14 anonim ***** válasza:
Én bedugom a fülembe az mp3 lejátszómat és zenét hallgatok. Az mindig segít elaludni, van , hogy reggelig is megy a zene :) Amúgy én is sokat járok pisilni éjszaka :(
2011. júl. 28. 08:13
 4/14 anonim ***** válasza:

Én is vacakul alszom. Sehogy sem kényelmes már feküdni és 2 óránként pisilni járok. Fáj a derekam. De megéri :)

Még kb. 30 nap, ha végig bent marad a manócskám.

2011. júl. 28. 08:19
 5/14 anonim ***** válasza:

Én csak ülve a fotelben, lábamat az ágyra téve tudtam aludni többszöri felkelés mellett. Borzalmas volt, de túl lehet élni :):)

Pihenj annyit amennyit csak tudsz napközben is! Kell az energia a következő időkre! :)

2011. júl. 28. 09:02
 6/14 anonim ***** válasza:
Csak ha ki van párnával támasztva a pocakom, pisilés kb. 1-2 szer. Szerencsére még elég jó. A gondot inkább az elalvás okozza. Ezelőtt leraktam a fejem, és már aludtam is. Most meg... Forgolódom rengeteg ideig, és csak nézem az órát, hogy miért nem alszom még... :-(
2011. júl. 28. 09:12
 7/14 anonim ***** válasza:
Én sem alszom napi 3-4 óránál többet. Eddig a meleg miatt, most a hideg front miatt :( Ha mégis sikerül valahogy elaludnom, akkor tuti, hogy a kisfiam sír fel :( Olyan vagyok már, mint egy hárpia a nem alvástól :(
2011. júl. 28. 09:12
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát akkor nem vagyok egyedül a problémával!Nekem kislányom lesz,Nikoletta lesz a neve.Nagy ficánka Ő is éjszaka,bezzeg nappal jókat szunyál.(helyettem)

Akkor úgy látszik csak kitartást kívánhatok magunknak és mindenkinek,megéri a dolog,csak így még nehezebben megy az idő!

Egyébként a fülbe dugott mp3 nem árt a babának?Baba előtt Én is mindig így nyomultam főzés takarítás közben,de mostanság nem mertem,hátha a babámnak nem jó.

2011. júl. 28. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:

Én olyan jókat aludtam a terhességem alatt végig, amilyet soha előtte egész életemben.Volt, hogy arra ébredtem, hogy még a nyálam is folyt:D

Sosem tudtam és nem is szerettem hason aludni, csak a terhesség alatt.Az utolsó trimeszterben is addig fordultam, hogy félig az oldalamon félig a hasamon voltam:)

A gyakori pisiléstől eltekintve nagyon jó alvókám volt.

A lányom 8 hetes koráig kelt csak éjjel, úgyhogy azóta ez a probléma is megoldódott, most is nagyon jól alszom.(Mondjuk le is fáraszt a gyerek :) )

7 hónapos a kislányom

2011. júl. 28. 09:42
 10/14 A kérdező kommentje:

Utolsó!Neked nagy mákod volt babásan,és most is,amikor már kibújt a pocaklakód!Remélem legalább a babám jó alvó lesz,amikor már kibújt.Bár biztos nem az első hetekben.:)

Tök izgi,különben!

2011. júl. 28. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!