Kismamáknak mi az a póz az utolsó trimeszterben, amiben a fekvés javasolt? Melyik oldalon ajánlatos aludni?
A bal oldaladon aludj!
Bevallom én ezt sohasem tudtam betartani, az utolsó napokban örültem ha egyátalán el tudtam aludni, mert már mindegyik póz rettenetesen kényelmetlen volt.
Egyébként az orvosom azt mondta, ha nincs semmi baj a terhesség alatt, akkor úgy aludhatsz, ahogy neked és a babának is kényelmes.Bár ilyen nem nagyon lesz!:)
Szia!
A bal oldal ajánlatos!
Én ösztönösen azon tudtam csak aludni. Az utolsó időben amikor a dokit kérdeztem, ő is azt mondta, hogy a bal oldal a jó!
A háton fekvés és a jobb oldalon alvás nem jó!
Hasonfeküdni meg úgysem tudsz a végefelé:)
a bal oldalon tudtam en is csak sokaig aludni, jobb oldalon nyomja el az ért a baba. most, igy az utolso napokban (szó szerint), mind a ket oldalon tudnek aludni, ha nem kene felorankent a wcre mennem ejszaka is.
illetve ami nekem meg bejott, hogy szoptatós parna+nagyparna+ kisparna, es igy, felig ülő, felig fekvő helyzetben aludtam. aztan lecsusztam, es atfordultam baloldalra..amikor nagyon zsibbadtam, akkor felmásztam, és ugy aludtam.. és ne vessetek ram kavicsokat, de megbeszeltem a babaval, hogy neha a jobb oldalon is alszunk, altalaban kb fél- egy percnel nem volt tobb, es jelzett a manó, hogy fordulni kell, de azok a fel percek nagyon sokat jelentettek, amikor mar sehogy sem volt jó.
Képtelenség csak egyoldalt aludni.
A bal oldal az ideális, de ha állandóan csak a bal oldalt feküdnék, akkor már fél oldali felfekvéseim lennének.
Én mindkét oldalra fordulva szoktam aludni szoptatós párnával.
Először is oké, hogy a bal oldal jobb, de jó annak, aki be is tudja tartani! Nekem mostanában egyre jobban előjön, hogy ha csak egy órát is alszom valamelyik oldalamon, megfájdul és át kell forduljak! Valamint ha a bal oldalamon fekszem, általában nem tetszik a babámnak! Szóval ha neki nem tetszik és nem hagy addig aludni, míg nem váltok, akkor nem is erőltetem ezt a balos dolgot! Szerintem te is aludj úgy, ahogy mindkettőtöknek a jobb!
26 hetes kismami
Örülök, ha tudok egyáltalán valahogy aludni, nem foglalkozom azzal, hogy éppen melyik oldalon.
39 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!