Légyszi nagyon fontos! Lehet baja a babámnak, ha nem szedtem terhes vitamint?
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..
Főleg ez a kérdés akasztott ki.Tényleg egy folsav szedése nélkül született gyerek sem normális?
Tiszta para vagyok:S
Hülyeség. Csak egy újabb dolog amire költhetsz, azért olyan nagy a reklámja, de attól nem lesz baja a babádnak ha nem szedted.
Még most, az elején tanuld meg, hogy nem szabad mindennek és mindenkinek hinni, mert hülyére fogod magad stresszelni.
Sok eseteben jó dolog ha szedi valaki ezeket a vitaminokat, főleg ha egyébként hajlamos vitamin vagy nyomelem hiányra, mert ugye a baba elveszi ami kell neki, tehát elsődlegesen ezek az anyának vannak, nem a babának.
Attól a babának nem lesz baja, hogy nem szedtél semmit!
Szerintem nem törvényszerű, szedni kell. Nézz meg "egyes anyákat", cigiznek, mocsokban élnek, isznak és semmi baja a gyereküknek. Nem lesz semmi baj, nyugi.
Boldog babavárást!
én sem szedtem semmi terhes vitamint, az orvosom kérdezte, hogy nem-e akarok szedni, mert akkor ő ajánl egyet, de én mondtam neki, hogy nem nem vagyok hajlandó tablettákkal tömni magam, én kiváltottam rengetek gyümölccsel és zöldséggel a tablettákat.
És semmi baja nincs se a babának se nekem.
A lányommal nem szedtem semmit, cvitamint, meg néha plusszt ittam. 6hónapos, ma kapaszkodva felállt...
Semmi baja nem lett, mert nem tömtem a terhesvitaminokat.
Nyugalom, semmi baja nem lesz a babának... pláne ha helyesen étkezel.
A szervezeted mindent, de tényleg mindent elszed tőled, ami a babának kelle!A terhesvitaminok, meg amúgy a vitaminok főleg azért jók, mert így az anyuka szervezete nem megy tönkre a terhesség alatt!
Szóval ne aggódj, a babád biztos teljesen egészséges, nem lesz baja, amiért nem szedtél plusz folsavat!
A dokim nekem egyszer azt mondta, hogy a baba kis "élősködő", mindent elszed az anyától:)
Szóval nyugi,minden endben lesz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!