28 ikerterhesen ez mit jelenthet?
Figyelt kérdés
28 hetes iker terhes vagyok. Két napja borzalmasan fáj a derekam (mindenki azt mondja hogy csak a többlet súly miatt) de többen is mondták hogy mintha lejjebb szállt volna a hasam. Ma viszont nagyon sokszor bekeményedett a hasam és percekig tartott mire lazulni kezdett. Ez mire utalhat?? Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni2011. júl. 17. 17:12
11/13 anonim válasza:
a mentős ha nem visz be a kórházba, akkor is kötelessége kijönni, és megvizsgálni téged!
12/13 anonim válasza:
Szia.Nem akarlak idegesiteni de nekemis igy kezdődött csak a 30.héten.Akkor már elfolyt a magzatvizem is .Annyira fájt a derekam hogy a falra birtam volna mászni, éjjel a földön feküttem.Akkor reggel elmentem a boltba és mondták hogy leszált a hasam és megdagat a szám és az orrom.Mondtam hogy butaság még csak 30. hétben vagyok és másnapra meglett az én két kicsikém.Remélem nálad nemigy lessz.Menjél orvoshoz minnél előbb és kérdezd meg hogy kapol-e tüdőérlelőt.Én nemkaptam ezért lélegeztető gépen voltak 3-hétig.Szoritok neked.És irj majd.
13/13 anonim válasza:
Szia!
Mi történt??
Talán már meg is szültél?
Remélem minden rendben van veletek!!!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!