Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 28 ikerterhesen ez mit jelenthet?

28 ikerterhesen ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
28 hetes iker terhes vagyok. Két napja borzalmasan fáj a derekam (mindenki azt mondja hogy csak a többlet súly miatt) de többen is mondták hogy mintha lejjebb szállt volna a hasam. Ma viszont nagyon sokszor bekeményedett a hasam és percekig tartott mire lazulni kezdett. Ez mire utalhat?? Köszönöm mindenkinek aki tud segíteni
2011. júl. 17. 17:12
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
Illetve lehet hogy hanyagolandó, de egy két napja sokkal aluszékonyabb vagyok és az étvágyam is nőt...
2011. júl. 17. 17:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Lehet jelentéktelen dolog is, de kezdödö szülés is - a legjobb, ha bemégy a korházba és megvizsgáltatod magad.
2011. júl. 17. 17:31
 3/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de a Kolléganőmnek ugyan így kezdődött a szülés pont a 28. héten! Irány a kórház mielőbb. Neki az volt a gond, hogy az egyik baba már nem kapott tápanyagot, ezért felélte a magzatvizet és már nem volt rajta víz (ez egyébként elvileg tipikus ikres probléma)! Azonnal megcsászározták. Ma már lassan 2 évesek és makk egészségesek a Lányok! De ismétlem, nem megijeszteni akartalak, de szerintem jobb a békesség!
2011. júl. 17. 17:41
 4/13 A kérdező kommentje:
Az a baj hogy senki sincs akit megkérhetnék hogy vigyen be a kórházba...mentő meg ilyen tünetekre gondolom még nem jön ki... :S
2011. júl. 17. 17:51
 5/13 anonim ***** válasza:

Az orvosodat sem tudod megkérdezni, hogy nem volna-e okosabb bemenni a kórházba? Ha ő azt javasolja, hogy de igen, akkor nyugodtan hívj mentőt.

Amúgy én a helyedben mindenképpen bemennék a kórházba. És ha nincs más megoldás, hogy eljussak oda, akkor mentőt hívnék.

2011. júl. 17. 17:55
 6/13 anonim ***** válasza:
A mentönek ilyen tünetek mellett ki kell jönnie, ugyanis a keményedés ugyanaz, mint a szülési fájdalmak.
2011. júl. 17. 18:55
 7/13 A kérdező kommentje:
Az orvosom nem veszi fel a telefont. szerintetek merre tovább? ideges vagyok...félek így neki menni az éjszakának :'( ...édesanyámmal vagyok ma itthon de ő csak legyintett hogy csak "tele vagyok gyerekkel és azért..."
2011. júl. 17. 19:55
 8/13 anita0802 ***** válasza:
szerintem is mindenképp mentő és minél előbb ilyenkor perceken is múlhat. egyébként meg inkább nézzenek 100 hülyének mint hogy bármi baja legyen a babáknak. hívd fel a kórház szülészeti vagy nőgyógyászati osztályát és kérdezz meg valakit ha nem veszi fel a dokid. de minél előbb,éjszakáig semmikép ne várj
2011. júl. 17. 20:10
 9/13 anonim ***** válasza:

A mentősnek be kell vinnie!szerintem nem mondhatja azt egy kismamának pláne egy ikres kismamának hogy nem viszem be....

Szerintem telefonálj nehogy bármi probléma legyen

am gratula az ikerekhez!!!

2011. júl. 17. 21:18
 10/13 anita0802 ***** válasza:
mindenképp írd meg mi volt végül nagyon szorítok nektek
2011. júl. 17. 21:28
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!