Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hogy bírtátok kivárni a 12....

Hogy bírtátok kivárni a 12. heti UH-t?

Figyelt kérdés

9 hetesen voltam először dokinál, és 3 hét múlva kell csak visszamennem UH.-ra , én meg izgulok hogy mi minden történik addig, olyan sok idő az a 3 hét.

Persze közben már a védónővel felveszem a kapcsolatot de ha jól tudom Ő a babót meg sem nézi.

2009. ápr. 1. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:

Nehezen lehet bírni ezzel én is így voltam, először míg el nem mentem a védőnőhöz ahol rájöttem, hogy minden héten van valami vizsgálat, eredmény vagy bármi amire várni kell, ez a 40 hét csodás és izgalommal teljes várakozása,

Boldog babavárást,

21 hetes kismama:)

2009. ápr. 1. 10:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem, mivel veszélyeztetett terhes vagyok mennem kellett az 5.,7. és 9. heteken is. A múlt héten voltam a 12 hetesen, én is rettentően izgultam, de azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy a múltkor is rendben volt minden, miért lenne baj, és a babának sem jó ha idegesgedem! Szerencsére rendben volt minden. Most meg azon agyalok, hogy legközelebb a 18 hetesre hívtak vissza, ami 6 hét múlva lesz!!! Atyám na az van csak messze. Most is próbálok pozitívan gondolkozni és beszélgetni a babával, hogy szépen fejlődjön és növekedejen tovább.

Ne félj, nálad is oké lesz minden és ha jelentkezel a védőnőnél, úgyis beindulnak a viszgálatok. Nekem volt vérvétel, vizelet vizsg., belgyógyászati vizsg., plussz taliztam a védőnővel és el is jött hozzánk. Ráadásul nekem az eredményekért is külön kellett menni, így hidd el le fog kötni ez a sok minden és elröpül az a 3 hét!

2009. ápr. 1. 10:21
 3/3 anonim ***** válasza:
Én pont tegnap voltam a 12. uh-n. Rettentően izgultam, éjszaka sokat forgolódtam, de ahogy beértem a kórházba éreztem hogy minden rendben lesz:) És persze úgy is történt:) Nagyot nőtt, nyakiredő is rendben, nagyon örültem. Pénteken megyünk 4D-ra, most az miatt izgulok kicsit, de már annyira nem, inkább várom hogy láthassam:)
2009. ápr. 1. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!