Hogy bírtátok kivárni az útolsó heteket? Én már elég türelmetlen vagyok 34h
Szia
Nehezen tudom már kivárni bár félek is de nem tudom mitől mert már kettőn túl vagyok,nagyjából van elképzelésem a dologról. Mi is mindig mondtuk csak még eddig jussunk el meg eddig és olyan gyorsan teltek a hetek mint a villám. Most hogy már nagy baj nem lehet abból ha egy kicsit előbb jön esetleg már vánszorgósabbnak tűnik a dolog főleg hogy nagyon meleg is van.Bár ez a hét most elég pörgős mert visszakaptam a bébiruhákat amiket kölcsön adtam, van mivel lefoglalni magam és még a gyerkőcök (6 és 3 évesek)is tudnak így segíteni a babavárásban. Nagyon élvezik a válogatást és mesélem nekik melyik kié volt és honnan van és nekem is élmény feleleveníteni az emlékeket és ők is nagyon élvezik.
Boldog pocakos perceket mindenkinek erre a kis ídőre ami még előtünk van.
33-hetes km
Szia.
Én holnap töltöm a 34 hetet, és sajna már másfél hete csak feküdhetek, mivel ki vagyok nyílva, és nehogy hamarabb akarjon jönni.Már azért megszoktam az állandó fekvést, de két hét és felkelhetek, már nagyon várom.
Ha eljön a 36. hét, utána tudunk menni bevásárolni, már nagyon várom!
Lassan telik az idő, de csak akkor ha még a következő hetekre gondolok, mert visszatekintve azért elteltek a hetek.
Én már az elején azt mondtam hogy legszívesebben elaludnék, és csak szülni kelnék fel, mert azt is nagyon várom már.Mivel két vetélésem volt már az elmúlt 3 évben, ebből is adódik a türelmetlenségem.
De majd csak eltelik az idő..........
Minden jót.
Szia!
En is mar alig birok magammal! Nagyon nehezen telnek ezek az utolso hetek, pedig meg dolgozok is jovo het csutortokig, de amint latod mar a munkahelyemen sem tudok koncentralni, foleg, hogy mar minden munkat megcsinaltam, gondoltam mi lesz ha esetleg korabban jon a fiam, es akkor majd otthon fognak hivogatni...
Most azt varom, hogy vegre otthon legyek, kitakaritsak jo alaposan, aztan mar csak kibujik a draga valamikor. Bar mar joslok boven vannak, tegnap azt hittem megyunk szulni, de aztan jo meleg zuhanyt vettem, es elmult minden. Tenyleg nagyon idegtepo, foleg varni hogy vajon minden rendben lesz-e, ezert is orulok ennek az oldalnak, itt legalabb olvasgathatunk kedvunkre.
Nagyon sok egeszseget mindenkinek!
35+6 heteske
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!