Hogy bírtátok ki a 12 hetes ultrahangig?
Szia! Először is gratulálok és minden rendben lesz! Van szívhangotok, jó helyen van, nem görcsölsz, nem vérzel.
Nekünk is 6 hetesen volt az első UH, addig azon paráztam, hogy méhen kívüli. Piszok lassan telt el az a másfél hónap, hiába hánytam minden nap, ugyanazon aggódtam, mint Te. Aztán nagy nehezen eljött a 12 hetes és az már olyan más volt, olyan óriásit nőtt:)
Aztán ismét néhány hét para, majd elkezdett motoszkálni és így már sokkal könnyebb:) A 12 hetestől 19 hetesig meg már elröppent az idő, nem számoltam a napokat.
Nos, mi így éltük meg. Tudom, hogy nehéz, de próbálj nem aggódni, ne a környezeteddel foglalkozz, hanem Magatokkal, pihenj sokat és nem mondom, hogy gyorsan elröppen, de legalább könnyebben eltelik.
Minden jót!
Nem tudom miért mondja a doki,hogy árt az uh. Alig éreznek belőle valamit a babák. Imádom az ilyen okos orvosokat!:)
Én a 12. hétig 3 uh-on is voltam. Semmi baja nem lett a babának. Sőt még van,hogy most is alszik uh alatt!:)
22 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!