Akik a 6. hét környékén voltatok orvosnál, hogy bírtátok ki, hogy a 12. hétig nem láthattátok a babátokat?
Bár már nem az elején tartok, hidd el később ugyanilyen idegőrlő a dolog... A 14. héten láttuk utoljára, és holnap megyünk végre UH-ra, 19 hetes leszek kedden... Tünetem már 0, és nem is minden nap érzem a mocorgást, pl. 3 napja semmi. Bár elől van a lepény, még örülhetek is, hogy éreztem egyáltalán vmit :(
Ha a dokit megkéred, biztosan meg fogja nézni!
Lesz olyan is, hogy 4 hétig nem láthatod őket. Igaz akkor már érezni fogod, hogy mocorognak, de az nem ugyan olyan. Hidd el, ha minden rendben van a terhességeddel, akkor nekik jobb, ha nem kukkolják őket olyan sűrűn :) Én a 18.héten voltam utoljára és elvileg csak a 28-30. héten kéne mennem legközelebb. Az rengeteg ideő, hiába érzem minden nap a mocorgását. Így be is iktattunk a 24. hétre egy 4D-t :)
Kitartást!
22 hkm
Megkérdezhetem, hogy spontán vagy lombik?
De mindenképpen gratulálok hozzájuk! :))
Nem lesz semmi bajuk ha megnézik most is őket uh val, hiszen az nem ártalmas.Én voltam az 5. héten a 7.héten.a 11.héten és a 12. héten is.Én sem birtam ilyen sokat várni olyan megnyugtató mikor te magad is látod hogy minden rendben van vele(velük).
Boldog babavárást és gratula az ikrekhez:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!