Hogy bírtátok kivárni? Már beleőrülök.
Itt olvastam nemrég egy kérdést és elárulta benne a kérdező, hogy kínai kopasz kutyát szeretne. Na amikor elolvastam olyan rossz érzés tört rám:(
Tavaly óta várom, hogy végre legyen előjegyezhető kölyök egy bizonyos tenyésztőnél, de "csak" július közepe felé fognak megszületni a kiskutyák. Olyan rossz, hogy még ennyit kell várnom rá:(
Már számolom vissza a napokat is:) Csak az a baj, hogy mióta elolvastam a kérdést egész nap a kiskutya jár a fejemben.
Hogy vészeltétek át ezt a várakozást?:)
nyugi én az első kölykömre 2 évet vártam. A 3. kiskutyám volt még ilyen...rá 6 évig vártam :D (egyszerűen nem született olyan törzskönyvű, minőségű és színű kölyök amilyet szerettem volna)
Én ezt úgy kompenzáltam, hogy mindig nagyon jóban lettem a tenyésztővel, elmentem hozzá többször látogatóba, elvitt magával kiállításra (még az első kutyám előtt) arra a kutyámra amire 6 évig vártam kb addig jutottunk, hogy a tenyésztőjével annyira jóban lettem, hogy most is rendszeresen szoktunk találkozni (a kiállításokon kívül is) és a legtöbb családi "buliba" elhívnak :D Nagyon sokat tanultam tőlük és ezért örök hála nekik. Együtt izgultunk végig a fedeztetést, hajnali 3 kor én voltam az első akit hívott hogy el kezdett elleni a szuka és a szülés alatt is végig együtt izgultunk.:)
Én 2 évet vártam a kutyámra.
Amikor kiderült h milyen párosítások lesznek a tenyésztőnél, és én tudtam h melyikből szeretnék, rögtön lefoglaltam. Ez kb 2 évvel azelőtt volt h elhozhattam végül a kölyköt. Értesített arról h mikor kezdett el tüzelni a szuka, mikor volt a fedezés, majd egyből tette fel a képeket a kölykökről. Plusz utána kiderült h csak 3 hónaposan hozhatom el (valami hülye olasz törvény miatt), de már 7 hetesen ki kellett választani (videó alapján), mivel én voltam az első választású és a többi tesója mind Olaszországban maradt.
De megérte. Egy olyan jó és tökéletes kutyát kaptam, amilyet szerettem volna :o))
Az előző kutyámra (most 1 éves) 4 évet vártam. Azt hittem, hogy megőszülök, de csak megérkezett:)
Köszönöm a válaszokat, természetesen jöhetnek még:)
Én is pont most várom a kutyusom. MOndjuk nekem már csak 2 nap,és hozom haza :)
De tudom milyen szar a várás, már én is teljesen odavagyok,számolom,hogy hányat kell aludni xD
Majd csak eljön az idő:)
Amúgy milyen fajta ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!