Hogy bírtatok várni a kutyátokra, amíg el lehet hozni a tenyésztőtől?
Ez a kérdés természetesen annak szól,aki már hónapokkal/hetekkel azelőtt "lefoglalta" a kutyáját,mielőtt elhozhatta.
Neked mennyit kellett várni?
Neked gyorsan el telt az az idő? Számoltad a napokat?
Nekem a kutyám még csak decemberbe fog megszületni,de már februárban lefoglaltam.A fedeztetés óta számolom a napokat,de így csak még lassabban telik az idő..Amikor ránézek a jelenlegi kutyámra,akkor is eszembe jut,hogy még mennyit kell várni. :(
Csak februárban hozhatom el,így összesen egy évet kellet rá várnom. :( Persze van akinek még többet...
Én másfél hónapot vártam rá. Amikor a tenyésztő felhívott, hogy jó lenne, ha még egy hetet maradna az anyja mellett, akkor 22 éves fejjel elsírtam magam:D
Ezek az élet szép pillanatai, amikor ennyire vársz valamire. Ne akard azt, hogy elszaladjanak a hónapok, készülődj rá, de ne legyél türelmetlen.
Hasonló cipőben vagyok, mint te.:) Még meg sem született.
Én már nem vagyok olyan izgatott, mert sajnos az első fedeztetés nem jött össze. Üres maradt a szuka, úgyhogy akkor nagyon csalódott voltam.
Már rutinosabban kezelem a helyzetet, és minden rosszra fel vagyok készülve.:)
Köszi az eddigi válaszokat!
De írjatok még :)
Jajj,most belegondoltam,hogy mi lesz,ha nem születik kan...(mert azt akarok)
Hát nagyon remélem. :)
Köszi neked is a választ.
Mi 3-4 héttel azután hoztuk el, hogy kiválasztottuk. Számoltam a napokat, és az utolsó 3 napban az órákat is. És kb 1 hónappal azelőtt lett biztos, hogy lesz kutyám, mielőtt elmentünk kiválasztani. Nem is tudtam másra gondolni, és mindenkit nagyon idegesítettem, hogy folyamatosan róla beszéltem :D
Mással nem sikerült lekötni magam, csak olvasgattam itt a kérdéseket, tervezgettem, hogy mit hogyan fogok csinálni, tájékozódtam kutyaiskoláról és oviról, elolvastam néhány nevelésről szóló könyvet... És így legalább felkészültnek éreztem magam, és hasznosan töltöttem el az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!