Hogy bírtatok várni a kutyátokra, amíg el lehet hozni a tenyésztőtől?
Ez a kérdés természetesen annak szól,aki már hónapokkal/hetekkel azelőtt "lefoglalta" a kutyáját,mielőtt elhozhatta.
Neked mennyit kellett várni?
Neked gyorsan el telt az az idő? Számoltad a napokat?
Nekem a kutyám még csak decemberbe fog megszületni,de már februárban lefoglaltam.A fedeztetés óta számolom a napokat,de így csak még lassabban telik az idő..Amikor ránézek a jelenlegi kutyámra,akkor is eszembe jut,hogy még mennyit kell várni. :(
Csak februárban hozhatom el,így összesen egy évet kellet rá várnom. :( Persze van akinek még többet...
Nagyon cuki a kutyid, Domino, megnéztem.:)
Mi is december végén hozzuk majd el a kutyit, egy kan roti babát, most a héten lesznek három hetesek.
Nagyon nagyon várom már.:)
5 lány, és 4 fiú született.
Én idén januárban foglaltam le egy kölyköt, és úgy volt, hogy novemberben lesz elhozható, azaz most. De egy fél évvel hamarabb volt a fedeztetés, így már nyáron nálam volt a kicsi :)
De így is elég lassan teltek a napok. A hátralévő időben próbáltam még minden plusz infót magamra szedni, felkészülni az érkezésére, és a már meglévő kutyámmal kihasználni az utolsó, még kettesben tölthető heteket.. hiszen utána egy kölyök mindent megkavar :)
Sziasztok!
Gondoltam megírom,hogy 10.-én megszülettek a kutyusok.
Sajnos egy kan sem lett.
Még gondolkozom,hogy elhozzam-e az egyik szukát.
9 szuka lett.
egy kan sem lett? :OO
Durva..
Am ha már ennyit vártál, én tuti elhoznék egy szukáát :))
Igen,én is csodálkoztam,hogy egy sem lett..
Úgy döntöttem,hogy elhozok egy szukát.Így legalább lesz miből választani. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!