Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aki szülés előtt táppénzen...

Aki szülés előtt táppénzen van otthon, az mit csinál egész nap?

Figyelt kérdés

Nem unatkoztok? nem érzitek egyedül magatokat? Nekem nagyon sokat dolgozik a párom, reggel elmegy és este ér csak haza, és pár napja nagyon egyedül érzem magam.

25 hetes vagyok, és már 10 hete itthon vagyok, ma épp lusta napom van, nincs kedvem semmihez... Az idő is nyomott, én is nyomott vagyok.-((

Amúgy általában reggel felkelek, van hogy 10-11-ig elalszom, eszem, főzök , boltba megyek, takarítok ha kell, rendezkedek kicsit, ha kell elmegyek a városba intézni valamit, de ma nagyon nyomi vagyok...

2008. febr. 28. 15:12
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek, aranyosak és megértőek vagytok.-) Tegnap nagyon depi napom volt, de mára elmúlt, süt a nap is.-) Általában azért jól elvagyok, elfoglalom magam, na és épp szakdogát is írhatnék....-)

Sajnálom azokat, akik dolgoznak és nem tudják kiélvezni a terhességet.-( Amúgy lehet még én is dolgoznék, ha nem szűnt volna meg a munkahelyem, ezért kerültem tápra...

Mindenkinek szép babavárást.-)

2008. febr. 29. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!