Megvegyem a férjem háta mögött?
Sajnos eléggé aggódós vagyok. Mindig attól parázok uh előtt, hogy nem lesz szívhang. Akartam venni szívhangfigyelőt, de a férjem letiltott, mondván,ha nem találjuk meg,akkor még jobban túráztatom magam. Mert állítólag a kolléganője sem találta, és nagyon megijedt!
Már 16 hetes vagyok, de még mindig nagyon szeretnék. Szerinte továbbra sincs értelme, mert ad1: ha Isten ne adja baj van, akkor sem tudunk mit kezdeni, ad2: nemsokára úgy is megmozdul. De, ha véletlenül baj van, akkor tudjam meg minél hamarabb,továbbá van,akinek 20-21. hétben mozdul csak meg. Sőt, utána sem lehet ugye még minden nap érezni. Akkor legalább hallgatni tudnám! Nem tudom mivel jobb,hogy minden nap azon parázok,hogy él-e még a kisfiam!
15 hetesen voltam utoljára uh-on, akkor minden oké volt!
Most már ott tartok,hogy stikában megrendelem!
Szerintetek van értelme?
a 11:00-ás válaszolónak nagyon igaza van! Próbálj meg lazítani. Értem, hogy aggódsz, de túlzásba viszed.
És ha megvennéd? Akkor 1 hét múlva más valami más miatt aggódnál. Foglald le magad, tervezd meg a szobáját, járj társaságba, relax :)
Ha meg megveszed a férjed háta mögött, akkor csak felesleges feszültséget generálsz.
Jó egészséget nektek!
Nekem van, hogy a védőnő sem tudja behozni a szívhangot tisztán (én semmit nem hallok, csak sistergést). Van, hogy ketten-hárman állnak már mellettem, mindegyik próbálkozik, aztán még le is fektetnek egy ágyra, mert talán úgy könnyebb lesz, a végén befejezik a keresgélést azzal, hogy ők hallották a háttérben, csak szerették volna tisztábban behozni, hogy én is halljam. Közben sokat ficánkol a Picurom, mondják is, hogy úgy néz ki, nem szereti, ha piszkálják, de szívhangot ritkán hallottam eddig náluk. Azt mondják, hogy valószínűleg úgy feküdhet, hogy a hasfalamnál vannak a kezei, lábai, és így elég távol a kis szíve ahhoz, hogy tisztán be lehessen hozni a hangot. De az is lehet, hogy csak bénák :-)) Vagy a gépükkel van gond.
Szerintem ne paráztasd magad. Hamarosan bökdösni, mocorogni fog, tudni fogod, hogy minden rendben van vele.
38h kismama
Erdekes, amit irtok, hogy sokan nem talaljak meg...
En ket terhesseg alatt hasznaltam, angelsounds markajut. Akkor vettem, amikor az elso gyerekkel a 15. hetben jartam es siman megtalaltuk. Egeszen lent, az alhasnal, ket oldalrol kell keresni, en uh gelt hasznaltam hozza. Nem kell nyomni, csak odarakni az erzekelot, varni, ha nincs semmi, akkor mindig picit mozgatni mas szogbe.
A baba szivhangja kb 2x olyan gyors, mint a mienk, szovak konnyen felismerheto.
A masodik babat a 13. heten probaltam eloszor megtalalni (elvileg a 12. hetig nem lehet), egybol meglett es utana is.
Szoval nekem csak jo tapasztalatom van a keszulekkel kapcsolatban.
Mellesleg anyagilag semmit, de semmit nem buktam rajta.
Ebayrol rendeltem ujat kb 5ezer forintert, ket terhesseg utan dobozaban, mindenestol adtam el 4500 forintert vateran.
Ha nagyon szeretned, akkor beszelj a ferjeddel, olyan nincs, hogy te akarsz valamit es o meg letilt rola. Te is letilthatod a benzinvasarlasrol, ha nem akarod, hogy autozni, vagy motorozni menjen, mert az veszelyes es aggodsz erte?
Furcsa ez.
Szerencsétlengyerek hülyeanyjának újabb játéka a tizenötdés ultrahang, a baldachin, a macis tapéta és társai mellett.
Helyette inkább tanuld meg, hogy kell normálisan felnevelni, hogy ne olyan degenerált legyen, mint a mai gyerekek jelentős hányada.
Köszi!
Úgy gondolom,hogy ezeknek semmi köze nincs a neveléshez. Nagyon gazdagok gyereke is lehet "hülye", meg szegényeké is lehet az. A jó nevelés nem ezen múlik! De nem is ez volt a kérdés!
A többieknek köszi!
Én vettem és nagyon örülök neki, hogy vettem. Én is végig aggódtam ameddig meg nem mozdult.
Én testes (126 kg) vagyok és a 14. héttől megtaláltam vele a szívhangot. 19. hét közepétől érzem a kislányom rúgásait.
26h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!