Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?
Ki mit gondol róla?
Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek bővebben.
Mi szexeltünk a terhesség alatt, nem tiltott el a doki.Viszont úgy a 7,5. hónap környékére akkora lett a pocakom (a 19 kg mind ide jött), hogy mozdulni sem tudtam.Mellesleg az emberem pocakfóbiás (sosem simogatott, vagy tette oda a fülét, hogy haljja a babát)ergo gyakorlatilag fel sem állt neki, így nem szexeltünk.Mondjuk én nem is kívántam már akkor de mivel neki kellett volna...
Gondoltam hát segítsen magán ha akar, néha én is segítettem neki de az nem ugyanaz!
Mikor meglett a lányunk, kb 4 hós volt mikor egy őszinte beszélgetés alkalmával kiderült, hogy félrelépett a terhességem végén és ráadásul még próbálta is rám kenni!
Én is úgy gondolom, ha egy gyereket ketten vállalnak akkor ketten vállalják a vele járó dolgokat is!
Még együtt vagyunk, 1 hete költöztem haza hozzá, miután elhagytam.
Sok értelmét nem látom, mert mindketten megváltoztunk
Valószínűleg külön utakon folytatjuk, de ez képlékeny dolog.
Akkor sem hibáztatom magam, amiért nem elégítettem ki akaratom ellenére mikor terhes voltam.
Viszont ő simán bírta volna, akkor is ha nekem nem jó.
Vannak önző szemétládák, ő az egyik.
11,5 hós a lányom.
Én most 27 vagyok, a párom 25
ma 12:27
én így jártam ahogy te leírtad..31 hetesen beindult a szülés,de sikeresen visszatartották,utána szigorú fekvés,no szex,no orgazmus.Mondjuk előtte sem sűrűn kívántam meg de azért szexeltünk.amíg a kórházban voltam, a párom egy másik nővel levélben beszélték meg hogy jó lenne valahol találkozniuk,mert le kellene eresztenie a fáradt gőzt..És ezt a levelet tök véletlenül egy hónap múlva találtam meg a közösségi oldalán,mikor ő kérte hogy lépjek be egy telefonszámot megnézni...Na persze nagy botrány lett,de ő tagad mindent és a csaj is azt mondta hogy nm történt semmi..mit tudok tenni,bízok benne hogy ez így van.
3 hete megszületett a fiúnk..31 héttől semmilyen szexuális kontaktus nem volt köztünk,viszont most már ha leveti előttem a pólóját,már akkor kényszert érzek hogy letámadjam,pedig még 3!! hét a gyermekágyas időszakból vissza van.
Az a véleményem, hogy amelyik "apuka" félrelép azért, mert a nő nem szexelhet vele a közös gyerekük védelme érdekében, és ezen felül még kényszerből nem elégíti ki a férjét, nos azért a "férfiért" nem kár.
Én is utálnám, ha a párom muszájból "kényeztetne". Sajnálom azokat a nőket, akiknek ezt kell csinálniuk, mert csak így tudják megtartani a párjukat...
Az első 12 hétben le voltunk tiltva mert barnáztam az elején. Én simán megoldottam a dolgot hogy örömet szerezzek a férjemnek csak egy kis fantázia az egész. az már egy más kérdés hogy én majd meg őrültem hogy nem szexelhetek. Most a 23.hétben járunk és a férjem a munkahelyi wc-n mindig összeszed valamit sajna ezzel már korábban is problémája volt, volt már orvosnál is korábban aki akkor kikezelte de mondta hogy nagyon érzékeny a bőre és bármikor kijöhet megint ez a kis bőrelváltozás. A nőgyógyászomnak már a terhesség elején említettem és ő azt monda ha előjön a terhességem ideje alatt akkor ne szexeljünk. Persze előjött úgyhogy megint semmi /nekem/.
A kérdésedre válaszolva emberfüggő a dolog. Ha az én férjem ön megtartóztatna akkor is simán kibírná mert nem egy szex centrikus, de én nem érezném jól magam miatta. MIndenki maga tudja milyen a férje és mire van szüksége.
25év
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!