Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt, ha nem...

Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol róla?

Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek bővebben.

2011. júl. 11. 09:13
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
78%

Mi a terhességem 23. hetétől lettünk eltiltva a szextől, de az esetemben koraszülés veszélye miatt az orgazmustól is tartózkodnom kellett. Nem nagyon kívántam a szexet, így részemről nem volt nagy kínlódás, bár néhányszor azért álmomból arra ébredtem, h orgazmusom van.

Szegény férjemnek jóval nehezebb volt ez az időszak. Természetesen hetente pár alkalommal "kedveskedtem" neki, ez viszont kevés volt neki, így amellett, h visszafogta magát, maszturbált is. Holnap megyek a 6 hetes kontrollra, gondolom innentől már szabad a vásár :)

2011. júl. 11. 12:44
 22/54 anonim ***** válasza:
100%

09:31es vagyok! 24ik hétben vagyok! Igen,nekem is van orgazmusom.

Előző terhességemnél a 6ik hónaptól nem volt szex!

2011. júl. 11. 12:44
 23/54 anonim ***** válasza:
89%

09.50 - es vagyok

Tudom sokan le fognak hurrogni, de én nem segítettem a páromon, nem azért mert önző vagyok, egyszerűen nem ment, nem esett volna jól, így persze ő sem akarta ( és nem hülye, ismer, egyből leveszi, ha csak őmiatta csinálom).

Mindemellett önkielégítést én is végeztem, úgy jól esett az orgazmus, de magát az aktust nem kívántam.

2011. júl. 11. 13:33
 24/54 anonim ***** válasza:
91%

Első,vagy harmadik,a körülményektől is függ.Vannak dolgok,amiket a terhesség elején állandó émelygésnél,és a végén,mikor már mozogni sem tudtam nem volt kedvem,vagy gusztusom(értsd jól) megtenni.

Természetesen nem hanyagoltam el a férjem,de tisztáztuk előre,ha én nem,akkor ő egyedül,és nincs ebből probléma.

Mi az elején voltunk eltiltva,és az utolsó másfél hónapban már nem esett jól.

2011. júl. 28. 16:35
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Hát én nem vagyok ilyen önzetlen, mint a válaszadók többsége. És én sem várnám el a páromtól, hogy egyoldalúan elégítsen ki. Szerintem az ilyesmi akkor jó, ha mindkét félnek jó, különben olyan mintha az egyik fél csak egy segédeszköz lenne. Mi nem vagyunk eltiltva, de mivel egy babát már elveszítettünk, a mostanira próbálunk a lehető legjobban vigyázni, szóval legalább a 12 hétig nem csinálunk semmit. Az meg hogy a párom mit csinál magával, az ő dolga :)
2011. júl. 28. 17:31
 26/54 anonim ***** válasza:
80%
Én is besegítek a páromnak, bár én nagyon sokat vagyok rosszul(hányinger) és ha valami van a számban, fogat mosok, vagy épp szájjal kényeztetem a párom rögtön előjön, úgyhogy síkosító és csak kézzel, mert nagyon nagyon rosszul viselem, pedig úgy szeretnék mindent megadni neki. Mondjuk nálunk szerencsére ez csak előjáték, mert mi szexelhetünk és szexelünk is, ha nem is gyakran:)
2011. júl. 28. 17:45
 27/54 anonim ***** válasza:
100%
3.! :)
2011. júl. 28. 17:55
 28/54 anonim ***** válasza:

Szia!

Nálunk mikor kiderült a baba, 3 nap után el is lettem tiltva a sextől és az orgazmustól is!

A doki a 12. héten feloldotta a tilalmat, de minden aktus után vérezgettem így 3 után feladtuk!Így mi sokat összebújtunk, de aktuson kívül bárhogy megoldottuk!Egymásnak!Valamikor nekem fájt az orgazmus, akkor természetesen a páromnak volt nekem nem, én csak izgatást kaptam :)

DE meg lehet ezt szépen oldani!Aztán sajna fenyegető koraszülés miatt 31. héten kórház lett, de a 35. héttől minden szabad lett újra :)

Na akkor már nme féltem én sem, így mi az utolsó 4 hétben szinte minden nap együtt voltunk :)

Gondolom bennem is felodódtak a gátládok, hogy már nem baj ha megszületik, szóval nem tudok neki ártani...Így nagyon szép utolsó 4 hetünk volt :)

Majd megszületett, és ínségesebb idők jöttek mint valaha... :(

Kb 1 éves volt mikortól visszaállt a régi rendszer (én is kívántam, erőm is volt, kedvem is) a minimum 5 egy héten :)

Most 19 hós és valószínű terhes vagyok, de remélem nme lesznek se orvosi se lelki tilalmaink most, mert utána két gyerek mellett valószínű megint ínséges időszak jön :)

Én 28 Párom 33

2011. júl. 28. 20:52
 29/54 anonim ***** válasza:
82%
Én sem vagyok olyan önzetlen mint az eddigi válaszolók többsége... Én a 12. hétig kórházban voltam vészes hányás miatt aztán még a 17. hétig nagyon rosszul voltam. Ez idő alatt nem voltunk együtt egyszer sem és én sem segítettem rajta. Aztán mikor jobban lettem annyira nem kívántam, hogy még akkor is összerándult a gyomrom ha előttem törölközött meg a párom és megláttam a péniszét. A 23. héten egyszer együtt voltunk de azt is inkább csak kibírtam mint élveztem volna. A 30. héttől viszont visszatért a kedvem és akkor elkezdtük bepótolni a lemaradást, persze csak óvatosan de a 32. héten beindult a szülés amit szerencsére sikerült leállítani de onnantól el lettünk tiltva a behatolástól és az orgazmustól is. Utána együtt szenvedtünk hetekig. Ma töltöttem a 39. hetet... Én egyoldalúan sosem kényeztettem a páromat mert ha csak kényszerből csinálom azt úgyis megérzi és leállít. Ráadásul úgy érzem, hogy ha ketten vállaltuk ezt a babát akkor ketten kell vállalnunk a terhességgel járó kellemetlenségeket is de persze azzal nincs bajom ha ő "megoldja" egyedül. Én 25, párom 27 éves.
2011. júl. 29. 12:09
 30/54 Veky ***** válasza:
18%

1. pont kizárva, mert nem érezné jól magát a férj.

2. pont kizárva, mert egy ilyet egy férfitól nem lehet kérni, meg úgyse bírná.

3. pont = orál, vagy egy kis kézimunkázás. Ez nem tesz rosszat senkinek sem. ;)

2011. júl. 29. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!