Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok,
akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg
magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár
egyoldalúan?
Figyelt kérdés
Ki mit gondol róla?
Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek bővebben.
Utolsó! Nálatok hogy volt? Te segítettél a férjeden?
2011. júl. 11. 09:53
12/54 anonim válasza:
Ha nincs tiltva, nincs rá konkrét ok, akkor bármit csinálhattok ami jólesik.
Petting, orális szex, bármi, mindkét fél részéről. Egyébként a normál szextől sem lesz semmi baja a babának. Védi a méhed, a lepény és a magzatviz. Van aki a 3 és 6 hónap között jobban kivánja, mint egyébként. Nem tudom mennyi idős terhes vagy ez még változhat. Ha a férjed nem meri, segits magadon, ha szükséged van rá. Ha inkább te félsz segits rajta. De 9 hónap minden simogatás nélkül tönkreteheti a kapcsolatot. Hidd el szülés után még kevesebb alkalmatok és erőtök lesz együtt lenni. Ráadásul 6 hétig tilos is. kellemes babavárást!
2011. júl. 11. 09:56
13/54 A kérdező kommentje:
Szabad maszturbálni is nekem? Ti maszturbáltatok?
2011. júl. 11. 09:59
14/54 anonim válasza:
na mivel nincs tiltva és csak te nem kivánod igy azért javaslom hogy segits a párodom mert ez is része a kapcsolatnak..nem mondhatod neki hogy verd ki magadnak én nem érek hozzád mert ugy fogja érezni hogy jön a gyerek és ő háttérbe szorul.én most vagyok 30 hetes és még mindig együtt vagyunk ha nem rendesen akkor 69 es poz stb...
2011. júl. 11. 10:00
15/54 anonim válasza:
Szabad. Nekem nincs rá szükségem, heti 2-3 szor szexelünk. Elvileg 2 nap van szülésig.
2011. júl. 11. 10:01
16/54 anonim válasza:
Hú ez nagyon jó kérdés!Mi is el vagyunk tiltva a szextől és bevallom igazságtalanak tartom azt hogy a férfiaknak nem kell erről lemondaniuk mert én is nagyon kivánom de a baba érdekében le kell mondanom róla,szerintem ezt a férjek is megtehetnék ha más okból nem is legalább szolidalitásból.Na de tudom hogy ez nem igy működik!Én utálnám ha a párom magának csinálná mert úgy érezném hogy már nem is kiván és szerintem az a kapcsolatnak is jót tesz ha néha összebújhatunk egy kicsit és bár nekem nem lehet orgazmusom attól a páromnak én okozhatok örömöt és az nekem is jó.Bár bevallom csak lelkileg jó mert egy ilyen összebújás nekem kb 2 napi hasfájást és hisztit jelent mert nagyon kivánom és kielégületlen maradok.
2011. júl. 11. 10:04
17/54 anonim válasza:
Én úgy gondolom, hogy a három verzió közül bármelyik megállhatja a helyét, függően a pár habitusától és szexuális étvágyától. A lényeg, hogy semmit sem szabad erőltetni.
2011. júl. 11. 10:09
18/54 anonim válasza:
Ez lemaradt 38 éves vagyok 7 hetes terhes és valószinűleg végig el leszek tiltva a szextől.
2011. júl. 11. 10:09
19/54 anonim válasza:
Nálunk ilyen nem volt, de számomra egyértelműen a 3. pont a nyerő!
2011. júl. 11. 11:15
20/54 anonim válasza:
Veszélyeztetettként indultam, addig szünetet tartottunk, de amint megszűntek a zavaró vérzéses panaszaim, rögtön újra kezdtük a szexet, óvatosan, nagyon odafigyelve. Nagyon sok módja van, hogy behatolás nélkül is kölcsönösen egymás örömére tehessünk. Én szeretném megtartani a páromat, hogy férfinek érezhesse magát mellettem, én meg nőnek mellette, így nagyon odafigyelek arra, hogy ne szenvedjen hiányt semmiben. Csak akkor nem megy, ha rajtam van az émelygés. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!