Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Terhesség alatt, ha nem...

Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?

Figyelt kérdés

Ki mit gondol róla?

Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek bővebben.

2011. júl. 11. 09:13
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
51%

Az én férjem 3! terhességemet volt kénytelen igazi szex nélkül kibirni. Volt is sajnálkozás a családban felé. :)

Az 1. kettőnél én nem is kivántam de azért kielégitettem. A 3.-nál viszont, húúúú, nem ismertem magamra, mert nem egy szexfüggő vagyok, alig birtam magam türtőztetni, és hát azért volt kielégités, csak nem hatolt belém. Aztán persze biztosan maga is megoldotta ha megkivánta.

Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj őt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belőle komolyabb vita is. Hidd el! Én már profi vagyok benne. :) Néha azért vedd rá magad, hogy érezze ő is hogy szereted.

33/N- 3 gyerkőcös anyuka, legkisebb 1 éves

2011. júl. 29. 14:13
 32/54 anonim ***** válasza:
68%
"Egy biztos, hogy még ha te nem is kivánod, azért muszáj őt kielégiteni néha, mert bizony a férfinak szüksége van rá, és lehet belőle komolyabb vita is." Miért írja ezt mindenki?? A nőnek is lehet, hogy szüksége lenne rá de nem lehet és kibírja a baba érdekében, egy férfi miért ne bírhatná ki ugyanúgy?? Nem állatok, hogy ne tudnák türtőztetni magukat! Ketten vállalták a babát akkor a nehézségeket miért csak a nőnek kellene elviselni??
2011. júl. 29. 14:46
 33/54 Atroposz ***** válasza:
21 éves vagyok még csak 8 hetes terhes múltam , de már nem kívánom annyira szexet, mint régen mikor terveztük a baby-t pedig 2 hetente jön haza a párom hétvégére.Az az első ,hogy letámad és nem érti meg , hogy ha most nincs kedvem hozzá ,pedig nagyon szeretem.Akkor jó a szex ha mindkét fél akarja,nem?Bezzeg amikor én akarom akkor......
2011. júl. 29. 16:18
 34/54 anonim ***** válasza:
65%

Mi az, hogy muszáj? Jesszusom, el sem hiszem hogy egyes párok tényleg így élnek. Hát repülne is a párom, ha kötelező elvárások lennének. Nincs annál gusztustalanabb, mint amikor az ember kényszerből művel ilyesmit.

Nagyon egyetértek 12:09-el, a terhességet együtt vállalta két ember, hát akkor a kellemetlenségeit is együtt vállalják, már amennyire ez lehetséges. Így is sokkal több kellemetlenség jut a nőnek a terhességgel kapcsolatban. A pasi meg igenis bírja ki, hogy ez az időszak nem a kielégülésről szól.

2011. júl. 30. 00:30
 35/54 anonim ***** válasza:
57%

tegnap 14.13-as

Hú, miért is kapom most a támadást?

Azért férfiak a férfiak mert ők ilyenek! Nem nők! Én értem mit irtok, higgyétek el! De egy fiatal átlagos férfinak igenis szükségletei vannak, még ha ezt mi nők nem is értsük meg. Hidd el sok veszekedés volt már emiatt nálunk is, és csakis ez miatt. Azért 9 hónap nagyon hosszú egy férfinak szex nélkül. És ha valaki hát én tudom hogy milyen a terhességet végig szenvedni. De ott az érem másik oldala, hogy szeretem a férjem és szeretetből legalább valamit adok neki, még ha nekem nincs is hozzá kedvem, vagy nem szabad. Én százszorosan vissza kapom tőle azt a kis gyengédséget, más formában. Ja, és nem az a férfi hogy ucu neki nekem legyen, te meg parlagon heversz. Nem, ő képes órákig is akár simogatni, azért hogy egy kis élvezethez jusson. Nem hiszem hogy ez olyan disznóság lenne a részéről, főleg hogy nem is a napi szinten történő kizsigerelésről beszélünk.

2011. júl. 30. 14:30
 36/54 anonim ***** válasza:
58%

Az oké, hogy te párod ilyen, de ne általánosíts. Igen, vannak a férfiaknak szükségletei, ahogyan a nőknek is. De nem vagyunk állatok, ha kell képesek vagyunk parancsolni az ösztöneinknek. Már aki ugye...

Egyébként még ha ilyen önzetlen is lennék, hogy egyoldalúan kiszolgálom a páromat, ő akkor sem akarná, nem szeretné ha kényszerből csinálnék ilyesmiket. Ahogyan én sem szeretném, ha ő muszájból csinálna velem bármit is.

Én elfogadom, hogy ti ilyen pár vagytok, hogy a férjed azonnal félre menne, ha nem szolgálnád ki, de te is fogadd el, hogy szerencsére nem mindenki ilyen.

2011. júl. 31. 00:02
 37/54 Atroposz ***** válasza:
Attól mert nem kapná meg amit akar nem menne félre , csak több lenne a marokmarcsa.
2011. júl. 31. 07:59
 38/54 anonim ***** válasza:
74%

Megnézném hogy 3-szor 9 hónap után a ti férjetek minden szex nélkül hogy viselkedne!

2. az én férjem nem állat, sőt sokan örülnének ha olyan férjük lenne mint nekem, aki a csillagokat is lehozná az égről.

3. soha nem lépne félre!!!!!!

4. nem értitek az egészet, nem tudom ti hány éve vagytok együtt, mi nagyon rég.

5. Mindegy, aki benne van tudja miről beszélek.

2011. aug. 1. 14:09
 39/54 anonim ***** válasza:
75%

1. Ugyan én még csak a 3. hónapban vagyok, de eddig ugyanúgy viselkedik, mint előtte, leszámítva, hogy úgy bánik velem mint egy hímestojással, és eszébe nem jutna, hogy nekem kényszerből ki kellene őt elégítenem.

2. Hát ízlések és pofonok... én pl nem örülnék ha olyan férjem lenne, aki elvárná, hogy szolgáltatást nyújtsak neki, akkor is ha nincs hozzá kedvem.

3. Dettó.

4. Mi 10 éve vagyunk együtt, nem tudom ez neked mennyire számít régnek, de nem is értem hogy jön ez ide.

Figyelj, nem akarok én vitatkozni, teljesen normális dolog, hogy különbözőek vagyunk, csak az nem tetszett, hogy azt írtad, hogy muszáj kielégíteni a párunkat, akkor is, ha nem kívánjuk. Ezzel nagyon nem értek egyet, mert ez így nem szex, ez erőszak és kényszer.

2011. aug. 1. 23:00
 40/54 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem itt ezt a "muszáj"-t nem árt tisztázni. Én is úgy vagyok egyébként vele, hogy ha nincs kedvem, azért nem utasítom vissza. Ahhoz nagggyon-naggyon fáradtnak, kedvtelennek kell lennem, hogy azt mondjam, most ne.... De! Nem kényszer és erőszak, mert elkezdeni nehéz, mivel nincs meg hozzá a hangulatom, viszont ahogy belemelegszünk, megjön és NEM ÉRZEM KÉNYSZERNEK sem én, sem a férjem. Én meg merem kockáztatni, hogy itt akik azt vallják, hogy akkor is kielégítik a párjukat, amikor nincs kedvük hozzá, akkor ezt így gondolják. Ha szeretkezés közben sem jön meg a kedvem, az látszik is és az valóban lelombozó mindkét fél számára. De csak azért, mert nekem per pillanat nincs rá hangulatom, de a párom "kanos" attól nem mondok nemet. Ráadásul én úgy vagyok vele, hogy már az is elég, hogy látom rajta, kíván. :)
2011. aug. 2. 13:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!