Terhesség alatt, ha nem szexelnek (szexelhetnek) a párok, akkor a férj: 1. önkielégítsen 2. tartóztassa meg magát 3. a feleség rendszeresen segítsen neki akár egyoldalúan?
Ki mit gondol róla?
Kort, nemet légyszíves írjatok és ha gondoljátok, nyugodtan ki is fejthetitek bővebben.
Na, végre. Kedves utolsó! Végre valaki érti miről beszélek! :) Te utolsó előtti viszont még mindig nem!
Te valószinű nagy tapasztalatból beszélsz, a te párod biztos rákényszerült már arra hogy 9 hónapig nélküled magában élvezze az élet örömeit. Nagyon nagyon szerencsés lehetsz. Húú! :P
Azoknak akik azt hiszik hogy a férjnek igen is ki kell birnia mindenfajta szex nélkül akár a 9 hónapot is, figyelmükbe ajánlanám Kevin Leman amerikai pszichológus könyveit! Igencsak meglepődnétek.
A lényege az hogy ha igenis boldog házasságot akarsz, akkor kell a férfinak a szex (még ha vannak is állitólag olyan férfiak akiknek nem kell akár hónapokig), és ezzel nem csak a szexéhségét elégited ki, hanem a tudtára adod hogy ő igenis férfi, hogy szükséged van rá!
És megjegyezném hogy ezt már a nagyanyáink is tudták!
Akik ilyeneket írnak, tényleg el is hiszik saját maguknak, hogy ha 9 hónapig SEMMIT nem kap egy férfi, akkor annak meg sem fordul a fejében, hogy máshol szerezze be ?
Lehet, hogy nem tart szeretőt, lehet, hogy soha nem fogtok gyanút, de rengeteg "olyan" lány hirdeti magát mindenfelé, akiknek szép számmal vannak vendégeik abban a helyzetben, hogy otthon épp tilos a szex nemes cél érdekében.
Utolsó, teljesen egyetértek. Egy férfi ösztönös. Nemes cél....., ez tetszik. :)
Ez így van, bárhol lehet egy kis feltöltődést találni......!
Pl. egy ismerősöm (férfi), thai masszázsra járt, és ki is próbálták egymást a fiatal tahi lánnyal.
Én azt mondom az ördög nem alszik. ÉS nem szívesen ébrednék egyszer csak fel abból az illúzióból hogy az általam hűségesnek hitt férjem félrekacsingat.
11:46 vagyok
Ha épp nem vágyom rá annyira, akkor csak segítek rajta, de leginkább ugyanúgy szex van, mint baba nélkül. Persze azért kicsit körültekintőbben. Biztos, hogy én is megőrülnék rövid úton, ha nem lehetne...
Nekem természetes hogy egyoldalúan is kielégítem a férjem ha Ő igényli Én pedig NEM.
30N/10hós babával
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!