Fiatal kismamák?
köszönöm én a helyzethez képest egész jól:) bár elég sok jóslóm van:)
Gratulálok az esküvőhöz!!majd gondolok rád pénteken :) :) gondolom milyen izgatott lehetsz:D:Dgondolom most te vagy a világ legboldogabb embere és ez így van rendjén:):):) gratula:D:D
16 éves kismami vagyok:)
Köszönjük!!:)
Már nagyon várom, nagyon izgulok, de már nagyon szeretném, hogy túl legyünk rajta, mert nagyon sokszor kemény a hasam és ez a sok mászkálás nem a legjobb most nekünk:(:) De már szeretném is, hogy végre péntek legyen:)
Kedves kismamák, anyukák!Mindenkinek kitartás kívánok és nagyon sok egészséget, boldog éveket a kicsikhez!!!Ha nem gond idepofátlankodnék:)AZ összes választ elolvastam:)
Nekem még nincs gyermekem és még állapotos sem vagyok!Mostanában nagyon sokszor érzem hogy babát szeretnék!Nem tudom milyen lehet az anyai ösztön de amikor meglátok egy kisbabát sírni kezdek!24 éves vagyok van párom akivel nagyon szeretjük egymást már 8 éve!mind a ketten dolgozunk van lakásunk amit havonta törlesztünk!szóval meg van mindenünk csak egy baba kellene!nem is tudom bele merjek e vágni!?nagyon félős vagyok!kb 2 hónapig kimaradt a mensim és tegnap rá vettem magam, hogy elmegyek nődokihoz és erre megjött!nem voltam még soha orvosnál félek is de tudom, hogy túl kell esnem rajta!Félek az esetleges betegségektől!Olyan nyálasnak hagozhat hogy milyen vagyok :)Ha viszont a szülésről van szó úgy már nem félek semmitől!Nagyon szeretnék babát bele merjek vágni?
Anett
16 éves kismami vagyok:)
Én bevállaltam még a "bizonytalanba" is:)(azért írtam idézőjelbe, mert sosem lehet tudni, hogy meddig lesz minden szép és jó, de nálatok minden adott!!)
Én a helyedben bevállalnám:) Sok sikert neked!!!:)
Kedves Anett!
Én is bele vágnék a helyedben:) ha úgy érzed hogy készen állsz a csöppségre akkor hajrá :D drukkolok hogy mielőbb sikerüljön :)
Sziasztok az emailos vagyok! 5.-én megszületett a kisfiam!! most tudtunk csak gépközelhez jutni mert ugye nálunk nincs net.3500 grammal 54 centivel 26 óra "szenvedés" után láthattuk meg a kicsit.Szerencsémre párom 20(!) órán át velem volt és iszonyat sokat segített.A szülés maga nem volt rossz,nem fájt egy kicsit se.Csak a vajúdás,na az érdekes volt :D kértem eda-t és gázt is,az eda-t csak ajánlani tudom.aludtam 1 órát olyan jó cucc. :) na mutatok képet.
a lábát magátol tette fel :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!