Fiatal kismamák?
Köszönöm szépen!
És te kedves 16 éves kismami, hogy vagy/tok? Minden rendben? Növöget már a pocak? :)
És azt megkérdezhetem, hogy a sulit így hogy folytatod? Magántanulóként?
16 éves 16 hetes kismami vagyok:)
Jól vagyunk köszönjük:) Igen minden rendben van, a pocak már jó nagy:) Sulit magántanulóként folytatom, de az első félévben bejárok(már akkor is magántanulóként, csak így hátha könnyebb:D)
Most leszek 11. a gimiben, ezt még magántanulóként csinálom, aztán 12-ben átmegyek levelezőre ha betöltöm a 18-at mert az könnyebb(az ofő szerint:))
Ti hogy vagytok?:)
Örülök, hogy jól vagytok :) Én is magántanulóként végeztem most így a 12. osztályt (úgy, hogy, mikor csak tudtam bejártam de a hiányzásokat nem írták) és így jó volt, hogy most született meg a kislányom, mert letudtam érettségizni.
Mi is jól vagyunk, holnap már 2 hetes lesz Hanna baba :)
Imádom :D
Én is gratulálok Hanna babához, biztos nagyon szép kislány!
Sok örömet, egészséget és tejet Nektek!
Többiek hogy vagytok? Kérdező, pihengetsz?
Köszönöm szépen! Nagyon szép kislány (és ezt nem csak azért mondom, mert az enyém :) ) sokat vigyorog (már) :D
Kis hercegnőm :)
És igen, kedves kérdező? Veletek mi újság?
16 éves 16 hetes kismami vagyok:)
Mutatsz Hannáról képet?:)
Gyönyörű a Kisasszony!!:) Még egyszer Gratulálok!!:)
16 éves 16 hetes kismami:)
Sziasztok bocsi hogy eltűntem de valamiért nem kaptam e-mailt hogy jött válasz:(
Gratulálok Hanna babához:D:D:D milyen volt a szülés?kórházban rendesek voltak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!