Fiatal kismamák?
Kedves 20 éves 18 hetes!
Gratulálok a babához!Sajnálom hogy "ilyen" a baba apukája:( viszont felnézek rád amiért még így is vállalod a picit:) üdv itt a fiatal kismamik körében:):)
Hali!
Először is én is gratulálok Hanna babához :)
Én vagyok a 19 éves, immáron (asszem) 26 hetes, nem tudom pontosan, minden orvosi papíromra mást írnak...
Velem az a baj, hogy túlságosan NEM félek a szüléstől :/
Köszönöm a gratulációkat! :)
Hát ez az egész úgy volt, hogy 28-án este bementünk a kórházba, mert sűrű fájásaim voltak, 5-6-7 percesek. De hazaküldtek, mert nem voltam még szinte semennyire sem nyitva. Majd 29-én reggel fél 7-kor elment a magzatvíz, újra mentünk a kórházba és 10 óra 35 perckor megszületett Hanna baba. Elég hamar meglett, mert ekkor már gyorsan tágultam és (meglepő) de a negyedik nyomásra kint is volt a Kisasszony :D Annyira nem is volt szörnyű. Amúgy kedvesek voltak velem nagyon. (Van akinek ez nem tetszik, de bent volt velem a Párom, sokat segített).
Ja és a képről annyit, hogy inkább neked is küldök priviben képet kedves Kérdező, mert nem szeretném feltölteni ide :) Ha nem baj.
Nagyon jó érzés anyának lenni, látni ahogy egyre fejlődik a baba :)
Egyből előjönnek az anyai ösztönök!
Hanna baba nagyon jó baba, nem sír olyan sokat, éjszaka most általában kétszer (max. 3-szor, de ez ritka) kel fel, jó alvó, de a szopiztatás be van tartva, 3 óránként kap, de "szól" is ha éhes. Még nem hasfájós sem szerencsére és rengeteg tejem van, szinte ömlik a szájába :D
Hidd el, nagyon szép az anyaság :)
mit szóltok a jó időhöz?bár én úgy hallottam h nem sokáig marad:(
hogy vagytok?babátok?
16 éves 17 hetes kismami vagyok:)
Remélem, hogy péntekig jó lesz az idő, ugyan is pénteken férjhez megyek!!!:)
Hogy bírjátok a frontot?? Mi nagyon élvezzük a meleget a hűvös szobában, ha kimegyek a manó nagyon nyugtalan, biztosan melege van neki is:(:) De nekem nem okoz különösebb problémát:)
Mondjuk többnyire bent pihizünk, mert sokat keményedek és sajnos muszáj:( Viszont ha hűvösebb van, be kell takarnom a lábam, pocakom, mert akkor meg az nem tetszik neki:) Alig várom, hogy végre a kezemben tarthassam!!!!:)
Te hogy vagy, kedves kérdező?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!