Kétségbe vagyok esve! Terhes vagyok mit tegyek?
na az nem való semmire...:(
rengeteg pharmatex baba anyikája van itt!!!!
Ha nem akarsz több babát akkor normális védekezés ajánlott!
Ha az anyagiak emgedik,akkor tartsd meg,de én a mai világba még kettőt sem tudok vállalni,nem hogy hármat vagy hatot.
Számomra nem kérdéses,a baba már megvan,csak nem kint hanem bent a pocakban.
Mindent meg lehet oldani.
Ezt már nem hagyhatom szó nélkül!
Miért van mindenki a pénzen fennakadva??
Még mielőtt azt gondolná akárki is,hogy könnyen beszélek,biztos van dellám rendesen- hát közlöm,iszonyat nagyot téved!!!
Egyszerűen csak ANYA VAGYOK!! Nekem minden élet szent! Akár tervben volt,akár nem! Soha,de soha eszembe nem jutott,hogy a nem kívánt terhességet megszakítsam!- nálunk sajnos spontánnal végződtek azok a terhességek.
De nem ez a lényeg! Jelenleg napról napra próbálunk élni.
Az én gyermekeim nem esznek pizzát,meg nem naponta van akármilyen péksüti,sőt,a kenyér mellé való sem úgy van mint másoknál: itt penny-s párizsi (fél kg,200 ft) és penny-s kenőmájas van (200 ft 1 rúd) felváltva. Nem eszünk minden nap gyümölcsöt,ebben az évben görögdinnyét sem eszünk. Nincs naponta csoki,kukó,ropi,...nincsenek sütemények hetente 1x sem! Max havi 1x sütök valamit. Nem veszek havonta új játékot.... Mégis a világ legboldogabb családja vagyunk!!!!
Üdv:a 2gyermekes,29 heteske
ja,és egy héten egyszer főzök húsos ételt.
Ja,és mielőtt valakinek megfordulna a kis bukójában (mert ilyenkor meg szokott fordulni) NEM DOHÁNYZUNK,NEM KÁVÉZUNK!
Nem nagyok az igényeink. Ha másként esne a bevételi-kiadási arány,akkor biztos lennének nekünk is naponta gyümik,hetente sütik,vagy eljárnánk fagyizni,de mivel nem vagyunk abban a helyzetben,így még a Family Frost-tól sem veszünk olcsó fagyit/jégkrémet.
Lefogadom,hogy sokatoknak úgy "sír a szája" és úgy emlegeti a pénzt,hogy esetenként megveszi a boltból a péksütit,a joghurtot,a hajfestéket.. mert futja. Főz hetente 2-3-4 alkalommal húsos ételt,mert futja....
Addig ne beszéljetek a pénztelenségről,amíg ilyet tudtok venni!! Addig nagyon is jó éltek!
Csak ez nem tűnik fel nektek! Ha a helyembe lennétek,mit csinálnátok ha már most a pénzzel kifogásoljátok a dolgokat?
Nagyon tudlak sajnálni Titeket!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!