Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi vérezgetés nevezhető...

Mennyi vérezgetés nevezhető normálisnak 4 hetesen? Enyhén görcsölök is. Most kellene lennie a menzimnek. Ez azt jelenti, h elvetélek?

Figyelt kérdés
2011. jún. 28. 13:28
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:

na erre nem számítottam...

amúgy elég fura, mert amikor együttvoltam a barátommal - első alkalommal - akkor eshettem teherbe, és akkor másnap megjött a menzim...meg a múlt héten is megjött, amit említettem. utánaolvastam, van úgy h menstruálnak sokan első-két hónap alatt

nem akarok az lenni :(((

2011. júl. 5. 09:44
 22/31 anonim ***** válasza:
Ne haragudj de mindenképpen elmennék a helyedben egy dokihoz ez az egész egyébként nagyon zavaros az nyilván kiderült nekem az elején,hogy te nem akarod nagyon ezt a babát!!A teszt a méhen kívüli terhességet is kimutatja pozitívval és az is vérezgetéssel jár mondjuk hasi fájdalommal is.1.ha terhes vagy minél előbb utána kellene nézetni mitől vérezgetsz 2. ha vetélés kezdete mindenképpen kórházi kezelés szükséges..3.szerintem te sem tudod mit akarsz!4. már bocs de ilyen hülyeséget hogy kisebb lett a hasad pár napos/hetes terhességben....ez csak vicc volt ugye?
2011. júl. 5. 11:12
 23/31 A kérdező kommentje:
öö nem votl vicc, tényleg nagyob volt a hasam, mármitn én nem vagyok egy dagi...már anyum is nézte a hasam, h nagyobb, de igaza volt aki irta valszeg fel voltam puffadva. Bizonyos nadrágokat nem tudtam hordani, most meg tudom, pedig nem fogyókúráztam...
2011. júl. 5. 12:05
 24/31 anonim ***** válasza:

Ha a ma reggeli teszt pozitív, akkor irány a doki!

Vérezgetés is van még? Mindenképp doki, mert ez lehet méhen kívüli terhesség is, ami nagyon veszélyes!!

2011. júl. 5. 21:28
 25/31 A kérdező kommentje:

doki azt irta csinaljak ma reggel egy tesztet, ha az mwgint pozitiv akkor menjek

csinaltam, de most mar negativ

2011. júl. 6. 10:24
 26/31 anonim ***** válasza:

Akkor nagy valószínűséggel elment a baba.

Akkor ezentúl próbáljatok meg védekezni. Remélem, elég jó lecke volt...

2011. júl. 7. 06:16
 27/31 A kérdező kommentje:
képzeld, védekeztünk....
2011. júl. 7. 07:48
 28/31 anonim ***** válasza:
Milyen módszerrel védekeztetek??
2011. júl. 8. 06:24
 29/31 A kérdező kommentje:
óvszer
2011. júl. 8. 08:34
 30/31 A kérdező kommentje:

de a lecke inkább arra volt jó h egyáltalán ne csináljuk most már

amúgy az alhasam amolyan keményebb. nem deszkakemény, nem így értve, de a barátom is megjegyezte h kemény. na ez mitől lehet? elmúlhatna most már...mégis csak múlt kedden volt a menzi..

2011. júl. 8. 08:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!