Barnás rózsaszínes "vérezgetés" bajt jelent?
Figyelt kérdés
Nem vörös-élénkpiros és nem is darabos. Utrot szedek,de néhanapján van valami. Van aztán elmúlik, de ma kicsit több van és folyamatos. " hét múlva kell uh-ra mennem. Várjak addig? 10 hetes kismami.2011. szept. 8. 13:56
1/17 anonim válasza:
Nekem azt mondta a dokim, hogy semmilyen színes (rózsaszín, piros, barna) folyás nem normális terhesen, ha ilyet tapasztalok, azonnal menjek.
2/17 A kérdező kommentje:
Elírtam bocsi: 2 hét múlva kell mennem.
2011. szept. 8. 13:58
3/17 anonim válasza:
Jobb a békesség, szerintem kérdezd meg a dokid, vagy telefonálj be a kórházba hogy ezzel mit csinálj, vagy hogy mi ilyenkor a teendő?
4/17 anonim válasza:
Azonnal doki mert komoly baj is lehet belőle vetélés előjele is lehet.
5/17 anonim válasza:
szerintem is menj be az ügyeletre. inkább menj feleslegesen, minthogy baj legyen. 2hét még nagyon sok idő.
6/17 anonim válasza:
Igen, jó lenne orvoshoz menni, semmiképp ne várj. De ne idegeskedj, pihenni kell, lehet az is, hogy bent tartanak.
Telefonálhatna a dokinak előtte valaki.
7/17 anonim válasza:
Szerintem is orvos! Írd majd meg, hogy mit mondott! Szorítok, hogy minden rendben legyen!
8/17 A kérdező kommentje:
Kösz,én is erre gondoltam. Most hívtam a rendelőt épp meg is érkezett a doki.(vidék) Indulok is.
2011. szept. 8. 14:06
9/17 anonim válasza:
Helyes, én anno a védőnőmet hívtam fel szintén 10 hetesen. Ő is egyből dokihoz parancsolt. Szerencsére nem lett semmi baj és így legalább láthattam 2 héttel előbb az UH-t, és hallhattam a szívhangját :D
10/17 anonim válasza:
Ezt nem hiszem el, millióan írják sajna hogy véreznek és én is így voltam de már vagy 2 hete semmi Hála Istennek! Majd írd meg mi volt a dokinál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!