18. napon rózsaszínes folyás, vérezgetés mit jelenthet?
Ciklusaim mindig rendszeresek 28-29 naposak. PÉ vasárnap vagy hétfőn volt.Együtt is voltunk a férjemmel. Tegnap este viszont rózsaszínes nyákom volt és 1x 2x be is görcsölt kicsit a hasam alja. Ma szintén észrevettem ezt a rózsaszínes folyást.
Babát szeretnénk régóta. Nem örülnék neki, ha pont most zavarodna össze a hormonháztartásom. Szerintetek mi lehet?
Én is úgy voltam majdnem mint te.
Nekem hét elején volt a pém,ovuteszt bizonyítottam+a jelek.
Szerdán viszont jött ilyen rózsaszínes folyás és görcsöltem is picit.Én a tüszőrepinek tulajdonítottam,habár soha nem tapasztaltam ilyet.
Bízom benne én is,hogy nem hormonzavar.
Viszont most olvastam utánna,hogy félidőben lehet pé után ilyen,de esetleg a sex is kiválthatja.Egy orvos írta.
Köszi. De azt nem írták, hogy pé után mitől lehet? Nekem ilyen még nem volt. Az szokott néha előfordulni, hogy menzi előtt 2-3 nappal barnázgatok, de hogy a 18.-19. napon vérezgetek, ez új.
Szextől nem lehet, mert most 3 napja nem voltunk együtt.
Hát kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem semmi komoly probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!