Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 18. napon rózsaszínes folyás,...

18. napon rózsaszínes folyás, vérezgetés mit jelenthet?

Figyelt kérdés

Ciklusaim mindig rendszeresek 28-29 naposak. PÉ vasárnap vagy hétfőn volt.Együtt is voltunk a férjemmel. Tegnap este viszont rózsaszínes nyákom volt és 1x 2x be is görcsölt kicsit a hasam alja. Ma szintén észrevettem ezt a rózsaszínes folyást.

Babát szeretnénk régóta. Nem örülnék neki, ha pont most zavarodna össze a hormonháztartásom. Szerintetek mi lehet?

2009. szept. 25. 12:16
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is úgy voltam majdnem mint te.

Nekem hét elején volt a pém,ovuteszt bizonyítottam+a jelek.

Szerdán viszont jött ilyen rózsaszínes folyás és görcsöltem is picit.Én a tüszőrepinek tulajdonítottam,habár soha nem tapasztaltam ilyet.

Bízom benne én is,hogy nem hormonzavar.

Viszont most olvastam utánna,hogy félidőben lehet pé után ilyen,de esetleg a sex is kiválthatja.Egy orvos írta.

2009. szept. 25. 12:36
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszi. De azt nem írták, hogy pé után mitől lehet? Nekem ilyen még nem volt. Az szokott néha előfordulni, hogy menzi előtt 2-3 nappal barnázgatok, de hogy a 18.-19. napon vérezgetek, ez új.

Szextől nem lehet, mert most 3 napja nem voltunk együtt.

Hát kíváncsi vagyok mi lesz. Remélem semmi komoly probléma.

2009. szept. 25. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!