Barnás rózsaszínes "vérezgetés" bajt jelent?
Figyelt kérdés
Nem vörös-élénkpiros és nem is darabos. Utrot szedek,de néhanapján van valami. Van aztán elmúlik, de ma kicsit több van és folyamatos. " hét múlva kell uh-ra mennem. Várjak addig? 10 hetes kismami.2011. szept. 8. 13:56
11/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Rohantam délután,még elcsíptem a dokit. Reggel 9-re megyek uh-ra. Itt majd megírom, hogy mi volt,jó? Kedvesek vagytok!!!!
2011. szept. 8. 18:25
12/17 anonim válasza:
Drukkolok de nyugi minden rendben lesz :)
13/17 A kérdező kommentje:
Sziasztok. Sajnos elhalt a terhesség, nem él a pici. Vasárnap kitakarít belőlem mindent a dokim, aztán újra lehet próbálkozni. Köszönöm az érdeklődéseteket.
2011. szept. 9. 16:32
14/17 anonim válasza:
Ó te szegény :(( Nagyon sajnálom!!! (én kétszer jártam így...)
Hány hetes terhes voltál?
15/17 A kérdező kommentje:
Most 10 hetes, de nekem is volt már egy. Az 9 hetesen ment el. De van két egészséges kisfiam és ez vigasztal. Neked van már gyerkőc?
2011. szept. 9. 18:53
16/17 anonim válasza:
Szegénykém az elsőnél én is így jártam :S Remélem most nem lesz semmi gáz.
17/17 anonim válasza:
: tegnap 17:20 vagyok.
Én ma vagyok 9 hetes :) De első baba és most is fekszem az elso perctol fogva. Ez lesz a 12.hetig- de barmit megtennek,hogy o velunk maradjon!!!!
Szoritok,h atveszeld es hamar sikeruljon neked is!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!