Kb.6 hetes terhes vagyok. Tegnap este kezdtem egy kicsit vérezni (barnás folyás) valamint egy kicsit görcsöltem is . Ez ma reggel is folytatódott, a doki szerint az UH oké. Meddig tart ez a vérezgetés? Valakinek valamilyen tapasztalat?
most,a 11 héten maradt teljesen abba...
gondolom a dokid javasolta a magneb6-ot, a házasélet kerülését és pihengetést :-)
nekem olyan 3-4 napig volt és utrogestant kaptam rá!
Jó egészséget Nektek!!!
Ha nem volt vetélés és nem méhfalrol jön akkor nem kap semmit.
nekem is volt ilyen 8-13-ik hét között folyamatosan barnáztam. ezerszer voltam dokinál de nem a méhböl jött, így nem kaptam semmit. méhnyak volt érzékeny. ez az utolsó trimeszterben vissza jött, akkor is az érzékenység miatt.
gyógyszert csak az kap akinek volt vetélése már vagy tudott hogy a méh van bevérezve.
szia
nekem a 7 héten kezdődött és nospa+duphostan kell szednem,amíg a dokim azt nem mondja elég. nekem kb 1 hétig tartott, valószínű sárgatest elégtelenség miatt, de ki tudja igazából miért...
Nekem minden hónapban volt kicsi barnázgatás 1-2 napig, mindig akkor amikor éppen menzi lett volna.
Ez az első trimeszterben volt, utána elmúlt.
Most itt eszi mellettem a 3 éves lányom a mogyit. :)
Ne aggódj.
38 hetes kismama
A 15:15-ös hozzászólónak teljesen igaza van. Ha méhszájból ered a vérzés, akkor nem "alap" a gyógyszer, hanem felesleges!
Ha megnézett UH-n és azt látta volna, hogy ez esetleg a beágyazódás során keletkezett haematoma miatt van, nyugi kaptál volna gyógyit. Nem hentesnél voltál, hanem nőgyógyásznál, aki feltehetően nem engedett volna el vetélés gyanúval gyógyszerek nélkül!!!!!!!!!!!!!! :)
Nyugi, semmi baj!
Én ehhez javasolnék még neked 2*2 szem Rutascorbint. Erősíti az érfalat, eláll a vérzés!!!
Egy dobozzal szedj el, és elég lesz.
Utolsó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!