Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nagyon feszíti magát a babám....

Nagyon feszíti magát a babám. Meddig tekinthető normálisnak?

Figyelt kérdés

Van olyan, hogy ha nagyon sokáig csinálja, akkor mondjuk nem érzi jól magát és érdemes orvoshoz fordulni? Nem keményedésről van szó, csak egyszerűen kinyomja magát. Nagyon kellemetlen már és nem tudom, hogy normálisnak tekinthető-e, mert még ilyen hosszú ideig nem csinálta.

32 hkm

2011. máj. 31. 20:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen normális, kezd kicsi lenni a hely neki és fészkelődik! Az én lányom is ezt csinálta, de ő leginkább a sarkát nyomta ki, na az fájt! Ilyenkor mindig megsimogattam vagy finoman megpaskoltam, és mondtam neki, hogy ez fáj anyának! Egy idő után abba hagyta!

Kitartást! :o)

2011. máj. 31. 20:27
 2/5 anonim ***** válasza:

Igen normális,nekem is megfeszítette magát keresztbe,vagy a tüdőmről rugaszkodott el.

Hidd el még hiányozni is fognak ezek a dolgok. :)

2011. jún. 1. 07:32
 3/5 A kérdező kommentje:

Szóval nyugodjak meg, mert lesz ez még durvább is? :)))

Épp tegnap gondolkoztam rajta, hogy mennyire hiányozni fog nekem ez a nagy pocak...

2011. jún. 1. 08:38
 4/5 Disi ***** válasza:

Szia!

Nekem is ezt csinálta eddig a babóm, most 2 napja már 8-15 percenként nyomja. Hétfőn voltunk az első CTG-n és közölték velem, hogy jóslóim vannak... Frászt kaptam, de azt mondják ezzel akármeddig ki lehet húzni. Úgyhogy nyugi, testhelyzet változtatás, pihenés, pici séta vagy meleg víz, ha már nagyon kellemetlen. Persze nem biztos, hogy neked is ilyen lesz, de igen, lehet még sokkal rosszabb...(inkább csak kellemetlen):-)

2011. jún. 1. 09:06
 5/5 anonim ***** válasza:
Én örömömben sírtam,hogy itt van velem,bánatomban mert nincs nagy poci és rugdosás.
2011. jún. 1. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!