Mennyi vérezgetés nevezhető normálisnak 4 hetesen? Enyhén görcsölök is. Most kellene lennie a menzimnek. Ez azt jelenti, h elvetélek?
Miért nem mész dokihoz?? a vetélés után meg kell, hogy kapjál anti-D injekciót, mert RH - vagy!!
A barátod meg ilyen kicsi terhességnél nem tudja megállapítani a hasad méretéből, hogy elment-e baba. Azt még a puffadás csinálja, nem az 1centis petezsák...
komolytalannak tűnik nekem ez az egész, ne haragudj... Akarod egyáltalán ezt a babát? Véletlenül sikerült be? Miért a barátod állít fel diagnózist?
kb egy hónapja voltunk együtt a barátommal, így estem teherbe, legelső együttlétnél. Szóval messze nem tervezett, de azt azért nem kívánom h elmenjen. Külföldön éle, nem beszélem az államnyelvet, szóval emiatt nem akaródzik feleslegesen orvoshoz menni. Hungaryban már repültem volna...
amúgy nagyon fura..múlt kedden volt menzi, és még ma is hányingerem van, holott elvileg pont a hányinger az ami már másnap megszűnik, ha minden igaz. Tudom, h a mell még feszülhet...az előbb meg olyan volt mitn aki mindjárt elhányja magát.
Egy hónapos kapcsolatban - vagyis a terhességgel együtt most már két hónap - elég korai egy baba :SSSSSS
a teszt meg negatív...vagyis csak olyan halványan látok vmit, amit sztem csak én látok...
ha később adódott volna a dolog, akkor sztem intézkednék, de egyszerűen annyira korai h megijeszt a dolog, és ezért hárítok...(((
Na, várj! Negatív a teszt??? Ha pozitív a teszt, azt normálisan lehet látni, mert 2 csík van a teszten, de ha csak valami színtelen csíkot látsz, az lehet száradási csík is ami negatív tesztet jelent!!!!
MIKOR voltatok együtt a pároddal? Több, mint 2 hete? Mert akkor már kimutatná a teszt! A tüneteket csinálhatod magadnak pszichésen is, ha azt hiszed, hogy terhes vagy!!
Azt fontos, hogy a szex után hány nappal csináltad ezt a negatív tesztet???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!