Tényleg korai még a vásárlás? 19+2 vagyok!
Tiszta hülyeség ez a babonaság. Persze, az a jó, ha majd hatalmas pocakkal, az utolsó héten rohangálsz mindenért és azt veszed meg amit éppen kapsz.
Vásárolj nyugodtan, ami történik az úgyis történik, annak semmi köze ahhoz, hogy vettél-e babakocsit vagy nem.
Miért lenne korai? Nyugodtan vásárolgassatok, pozitívan kell hozzáállni, és ezt ti nagyon jól csináljátok. Én 17.hetembe lépek szerdán, és már mindenünk megvan, kivéve a kisruhákat. Mondjuk más a helyzet, hiszen ő már a 2.gyermekünk lesz, így tul.képpen mindenünk meg is van, nem kellett venni semmit, de ha első gyerek lenne, már én is nézelődnék, és igenis vásárolgatnék. Főleg épp azokat a dolgokat amiket te is írtál. A ruhákat majd a végén veszem meg, mert kislányom van, most fiam lesz, és új ruhatár kell, arra meg még ráérek. Hiszen nyár még soká lesz....
Szóval, nyugodtan vásárolgass, és légy nagyon boldog kismama, és anyuka!!!
Nem korai. Én is ekkor kezdtem el kicsinyesként. Ezt mindenki maga dönti el, hogy mikor kezdi a vásárlást. Ezért nem illik senkit lehurrogni.
Én a 32. hétre megvettem mindent, mert így volt számomra kényelmes és nem volt lehetőségem később már emiatt utazgatni.
Sokan anyagi megfontolásból is korán kezdik, mert úgy hónapról hónapra jobban be lehet osztani a vennivalókat. Én ezt is megértem. Meg azokat is, akik egy alkalommal felkerekednek és egyszerre megvesznek mindent.
Ebbe senki sem szólhat bele!
Vásárolgass csak, sok örömet kívánok hozzá!
35 hetes kismama
engem lehet hogy kinevettek de en most vagyok 10 hetes,megvettem a babakocsit,annyira akartam venni valamit be voltam sozva,mast nagyon nem veszek mert az majd a nemetöl függ majd.de ami nem függ azt veszek.nekem az elsö babam lesz es regota akartuk mar nagyon varjuk es nagyon izgatottak vagyunk mar,talan ezert olyan nehez megallni a vasarlast.most csinaljuk a haloszobaban a babasarkot is,mert elöször velünk fog aludni
szia
Szia!
25 hetes vagyok és már megvan mindenünk:))
Nem vagyok babonás, pedig veszélyeztetett terhes vagyok, de bízom benne minden rendben lesz.
Mi elég korán elkezdtük, még a baba fogantatása előtt megvettük a kiságyat, mert épp akciós volt és kifutó model.Nekem viszont az tetszett, de nem is bántam meg:))
Jó vásárlást:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!