Láttátok már ezt? Most találtam. Aki bútor vásárlás előtt áll lehet jól jön neki.
2011. jan. 24. 17:50
1/8 anonim válasza:
hát ez valóban nagyon baráti áron van!
2/8 anonim válasza:
Szerintem nem ér annyit sem, xar bútorlap.
natúr fenyőt azstlos simán csinál ennyiért
3/8 anonim válasza:
Mi 36000-ért vettünk ágyat, amihez hozzá van 2 oldalról toldva egy - egy polcos szekrényke + pelenkázó. A későbbiekben pedig ifjúsági ággyá alakítható.
Ennek tükrében talán ár - érték arányban van...
Én mondjuk vettem még egy 4 fiókos komódot 11000-ért.
5/8 anonim válasza:
hát jah nem mindenki él segélyekből...
6/8 anonim válasza:
nem mintha közöd lenne hozzá, de nem élünk segélyen. Megtehetném, mégsem adnék ki erre ennyi pénzt. Ennyi.
7/8 anonim válasza:
Az én férjem asztalos, úgyhogy én most könnyen mondom, hogy drága. De a hozzá nem értőknek írom, hogy a legolcsóbb fenyő bútorlapból van, idegen asztalos is megcsinálja ennyiért, és olyan méretűre, amilyenre szeretnéd.
8/8 anonim válasza:
ikeából 25ezerből berendeztem a babaszobát, én is megtehettem volna a brendonos cuccokat, de eszem ágában sem volt ennyit kiadni érte :O
inkább egy fullosabb babakocsi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!