Hogyan állíthatnám meg a terhességi hízást? Már teljesen kivagyok. Odafigyelek mégis hízok! :- ( (Mit csináljak?
köszi a tanácsokat!!!:-))
Zöldségeket saláta formájában eszem nyersen natúr joghurttal,és leveseket sokat(liszt és rántás nélkül,kevés fűszerrel),durum tésztát ha már tésztát eszem,korpás zsemlét,magos kenyeret,sok-sok joghurtot.Na meg édességként csoki helyett túrórudit meg fagyit,-de abból sem 2litert.Gondolom el kéne felejtenem mindenféle édességet...?!!
Amúgy,igen tetemes súlyfelesleggel kezdtem,sajna a fogamzásgátló miatt nagyon meghíztam:-((...és ha még erre mennek rá a kilók...háááát.,nem lesz jó vége!!
Már előre félek menni a védőnőhöz,biztos megint mond valamit amitől még jobban magamba zuhanok...:-(
köszi a biztató szavakat..csak hát engem 93-mal vett fel a védőnő...ami aztán nem kevés...Igaz,hogy mindenki kérdezi,hogy híztam-e mert nem látszik,...de hát a mérleg nem hazudik...
Nagyon hamar jönnek fel a kilók..múltkor 2hét alatt 3jött fel csak úgy..És félek hogy tuti megint többet mutat holnap a mérleg ha mér a védőnő...
Mondjuk ő azt mondta hogy ebbe a plusszba benne van 1-2kiló víz is...
Az biztos,hogy rettenetesen félek hogy mi lesz így velem...nem akarok 30kilót hízni..!!:-((de félek ha ez így megy akkor pedig az lesz...És akkor tuti beküld a kórházba!!!
Igaz nem tudom védőnő el rendelhet-e ilyent???!!Ez nem a doki dolga???A dokim soha nem piszkált ezzel...
Én ennyi idős terhesen már 13-14 kg-nál jártam :) de mégsem szólt ezért senki semmit (mondjuk én 66-al kezdtem)
A vége 18 kg lett, a babám 4 kilós volt, így a kórházban én 10-et otthagytam, majd miután még kiment belőlem a rengeteg víz, még 2 kiló lement, így összesen 6 kg volt a tényleges hízás!
Szia!
Én bemásoltam neked, amit a ciklus.hu küld értesítést nekem minden héten. Nem hizol többet, mint amit kellene.
Mekkora a kisbaba 26 hetes korában?
A kisbaba felszedett egy kicsit a 26. hétre és már több mint 770 grammot nyom., és már akár 35 cm is lehet a magassága. A csontjaira most már némi zsír is lerakódik, de nem fog túl sokat felhalmozni a terhesség utolsó hetéig.
A Baba növekedése és fejlődése
A kisbaba szíve továbbra is növekszik és fejlődik a 26. héten. Talán még a szívverését is hallhatod egy has adra helyezett sztetoszkóppal. A hallgatózásba ne nagyon éld bele magad, ugyanis vannak anyukák, akiknek ez nem sikerül egyszer sem az egész terhesség alatt. A Doppler-elvű ultrahangkészülékkel való vizsgálat sokkal hatékony és eredményes módja a baba szívverésének megmérésére.
A szervek növekedése mellett az idegpályák a magzat fülében tovább fejlődnek és ez lehetővé teszi, hogy a baba jobban reagáljon a hanghatásokra. Talán fel is fedezted már, hogy gyakrabban ugrál, ha hangos zajokat hall. Ez már egy jó alkalom arra, hogy egy kis relaxáló zenét hallgassatok a csöppséggel. Vannak kismamák, akik szívesen olvasnak fel ebben az időszakban.
A kismama fejlődése
Az anyaméhnek ekkorra már több mint 6,5 cm-rel a köldök felett kell elhelyezkednie, és tovább nő minden héten kb. 1 cm-t a terhesség során. Ebben az időszakban már fel kellett szedned néhány kilót, néhány anyukánál ez akár +10kg is lehet. Ez napról napra változhat attól függően, hogy milyen a vízvisszatartásod. Ne próbáld meg minden nap mérni a súlyodat, mivel ez elég frusztráló lehet.
Üdvözlettel: ciklus.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!