Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 19 hetes vagyok, és már...

19 hetes vagyok, és már híztam 8 k-ot! Odafigyelek mit eszek, édességeket egyáltalán nem, se cukros udítőket, csak vizet szinte! Diétázzak?

Figyelt kérdés
Kenyeret is csak max. egyszer eszek egy nap,azt is a reggelihez!Amihez eddig ettem kenyeret,most magában eszem!Se a dokim nem mondta,hogy diétázzak,se a védőnőm!Engem se zavar a súlytöbblet,mert amúgy nem is látszik annyira,csak sokan írjátok,hogy ennyi súlynál titeket a doki már szénhidrátdiétára fog stb....!Egyébként így vagyok most 168cm és 69kg!
2008. júl. 11. 15:51
 1/2 anonim ***** válasza:

szerintem ezzel csak akkor foglalkozz ha a doki mondja, de mindenféle diéta vagy fogyózás árthat, én ezt tudom.

én 9 hetes vagyok, amikor kiderült a baba 10 kg-mal több voltam mint általában, de azóta sajnos 3 kg-t fogytam az állandó hányástól :(

2008. júl. 11. 15:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!

Ezzel én is majdnem így vagyok,én a 28.héten vagyok és eddig 11 kg híztam.A doki szerint ez sok és mondta,hogy ne egyek sokat.Én is odefigyelek,sok zöldséget,gyümit eszek és csak reggel kenyret,délután már csak inkább fehérjét.Így annyira nem kúszik fel a súlyom és a baba is jó nagy.170 cm és 66kg vagyok most.

2008. júl. 11. 16:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!