Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vannak itt túlsúlyos kismamik?...

Vannak itt túlsúlyos kismamik? Hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig?

Figyelt kérdés
2011. jún. 18. 19:10
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Úgy látom csajok,Ti szerencsések vagytok...mindenki csak pár kilót hízott...Bezzeg én.,..pffffffffff..Én Már nem tudom mit csináljak,hogy ne hízzak...Teljesen magam alatt vagyok...:((((
2011. jún. 19. 10:44
 12/16 anonim ***** válasza:
Szia!Ne nagyon sajnáld magad=)Én 88-al kezdtem és most vagyok ajajj 103,5 kg.34 hetesen.
2011. jún. 19. 11:17
 13/16 anonim ***** válasza:

Holnap kezdem a 35 hetet, 178 cm magas vagyok, 92 kilóval kezdtem a terhességet (ennek ellenére 42-es a méretem, sok rajtam az izom, évekig versenysportoltam), de ennek ellenére azért túlsúlyos vagyok.

Most vagyok 96-97 kiló, az utolsó 1kg az utolsó héten jött fel rám. Most nem sportolok semmit, mert megrövidült a méhszájam és sokat keményedtem, sokat kell pihennem, nem tornázhatok.

Attól eltekintve, hogy a jobb oldali bordaívem néha fáj és egyre kevésbé vagyok fürge, jól vagyok.

Táplálkozás: ebédre Update rendelős kaja (desszerttel), vacsira gyümölcs (meggy, cseresznye, sárgadinnye, görögdinnye, más nem fér...), reggelire müzli vagy jó tejes turmix sok rosttal, esetleg saját sütésű tk kenyér sovány felvágottal, sajttal, sok zöldséggel. Étkezések között gyümölcs, ész nélkül. A lényeg: semmi cukor, semmi liszt!

2011. jún. 20. 01:06
 14/16 anonim ***** válasza:
168cm vagyok 78kg kezdtem, most 27 hetes vagyok és 88kg.
2011. jún. 20. 12:10
 15/16 anonim ***** válasza:
Szóval leírom az én történetemet.... 30 évesen estem teherbe 2 éve, sohasem voltam nálánál vékony akkor kb 70 voltam és kb 95 voltam a szülőszobán. Tiszta víz voltam és a combom és a fenekem nőtt. Amikor hazaértünk 78 kg voltam. Szerencsére egy éve szoptatok és én ellentétben másokkal felszedtem még 10 kilót azóta amit nem tudok leadni most a 90-et taposom, és úgy érzem sosem fogom leadni. De minden csak genetika és alkati kérdés. Van olyan barátnőm aki pár hónap alatt visszanyerte a súlyát. Ne légy hiú, gyermeked most belőled táplálkozik. Most élvezd a terhességet! Utána leadod! Rengeteg ananászt és gyümölcsöt egyél! 32/N
2011. jún. 25. 23:32
 16/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!!!

Kedves utolsó én is a fenekemre,combomra hízok,derekam semmit nem változott.És nem (csak)hiúságból zavar a hízás,hanem mert nem akarok bajt belőle.Védőnőm sokat ijesztget,hogy befektet ha sokat hízom,na és a toxémiától is félek.Nagyon oda figyelek tényleg,de mivel alapból már a "víztől is híztam"mindig is,ezért most a terhességem alatt sincs ez másképp...Csinálhatok én akármit...a kilók csak úgy jönnek felfelé...Most 29hetes vagyok és +13-nál tartok...nem tudom mi lesz a végére,..de mivel alapból jó +20kiló plusszal kezdtem ezért biztos nehezebb lesz visszanyernem a régi formámat.

A baba viszont jól van,szépen fejlődik ezért annyira nem aggódom,csak szeretném elkerülni azt amit anyukám,akit befektettek a 6.hónapban mert toxémiás lett és +40kilónál tartott mikor befeküdt a szülőszobába!..Nem mindegy azért,...de úgy látom,-veszem észre,-hogy van aki egyszerűen ilyen és hiába csinál bármit akkor is hízni fog!És úgy látszik én ide tartozom,-

Félek a befektetés miatt,bár a dokim megnyugtatott,hogy szó sincs erről...de azért nem szeretnék akkor sem a végére +30kilót hízni...

2011. jún. 26. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!