Vannak itt túlsúlyos kismamik? Hogy vagytok? Mennyit híztatok eddig?
Holnap kezdem a 35 hetet, 178 cm magas vagyok, 92 kilóval kezdtem a terhességet (ennek ellenére 42-es a méretem, sok rajtam az izom, évekig versenysportoltam), de ennek ellenére azért túlsúlyos vagyok.
Most vagyok 96-97 kiló, az utolsó 1kg az utolsó héten jött fel rám. Most nem sportolok semmit, mert megrövidült a méhszájam és sokat keményedtem, sokat kell pihennem, nem tornázhatok.
Attól eltekintve, hogy a jobb oldali bordaívem néha fáj és egyre kevésbé vagyok fürge, jól vagyok.
Táplálkozás: ebédre Update rendelős kaja (desszerttel), vacsira gyümölcs (meggy, cseresznye, sárgadinnye, görögdinnye, más nem fér...), reggelire müzli vagy jó tejes turmix sok rosttal, esetleg saját sütésű tk kenyér sovány felvágottal, sajttal, sok zöldséggel. Étkezések között gyümölcs, ész nélkül. A lényeg: semmi cukor, semmi liszt!
Köszi a válaszokat!!!
Kedves utolsó én is a fenekemre,combomra hízok,derekam semmit nem változott.És nem (csak)hiúságból zavar a hízás,hanem mert nem akarok bajt belőle.Védőnőm sokat ijesztget,hogy befektet ha sokat hízom,na és a toxémiától is félek.Nagyon oda figyelek tényleg,de mivel alapból már a "víztől is híztam"mindig is,ezért most a terhességem alatt sincs ez másképp...Csinálhatok én akármit...a kilók csak úgy jönnek felfelé...Most 29hetes vagyok és +13-nál tartok...nem tudom mi lesz a végére,..de mivel alapból jó +20kiló plusszal kezdtem ezért biztos nehezebb lesz visszanyernem a régi formámat.
A baba viszont jól van,szépen fejlődik ezért annyira nem aggódom,csak szeretném elkerülni azt amit anyukám,akit befektettek a 6.hónapban mert toxémiás lett és +40kilónál tartott mikor befeküdt a szülőszobába!..Nem mindegy azért,...de úgy látom,-veszem észre,-hogy van aki egyszerűen ilyen és hiába csinál bármit akkor is hízni fog!És úgy látszik én ide tartozom,-
Félek a befektetés miatt,bár a dokim megnyugtatott,hogy szó sincs erről...de azért nem szeretnék akkor sem a végére +30kilót hízni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!