Túlsúlyos kismamik! Volt valami gond a terhességetek alatt a túlsúly miatt vagy semmi gondot nem okozott? Mennyi az a túlsúly?
Kb 25-30kg volt a túlsúly, nem volt semmi gond.
Azért szoptatás alatt felszedtem, ami lement, így most tornázom, hogy csökkenjen a túlsúly a tesó előtt, nem akarok kockáztatni.
én nem voltam túlsúlyos, de azt tudom, hogy ez azért probléma mert az ultrahanggal nem tudják megnézni rendesen a babát, mert a hájat/zsírt nem viszi át az ultrahang. Nyilván ez is függ a túlsúlytól. A barátnőm 100 felett van és vakbél gyanúval kísértem kórházba, de azt mondta az ultrahangos, hogy nem fog menni. De rajta van szerintem 30-40 kg felesleg.
Aztán egy túlsúlyos, egyébként csecsemőápoló ismerőstől hallottam, hogy gyakran vakon születnek a babák és különböző problémákkal, de az ő kisfiának nem volt semmi problémája. Csak nagyon izgult miatta.
Szia
En 177 centi vagyok es 113 voltam amikor tehetbe estem.
A szules napjan 110.5 voltam hatalmas pocakkal.
Szules utan 1 hettel 97kilo.
Vegig rosszul voltam az elso harmadban.Utanna olyan jol ereztem magam mint talan meg soha az letben.Minden nap azt az izgalmat ereztem mint az eskuvonk napjan :D
Amikor megszuletett tok egyedul maradtam :s se egy rokon se egy barat nem volt mellettem es depresszios lettem.
Evesbe folytottam a faradsagomat es epressziomat es hiztam 30 kilot.
Most probalok megszabadulni tole.
A terhesseg alatt minden rendben volt velunk :) Kis izgaga kukac a lanyom :)
Rajtam is bő 20 kg volt.
Az elejétől diétáztam (korábbi inzulinrezisztencia miatt), fogytam 7 kg-t, és a végéig csak azt híztam vissza.
Szülés után még lement 14 kg, ami mára vissza is jött (1 éves a baba).
Szia!
170 cm-hez 82 kilóval kezdtem, ez kb 20 kiló plusz. 10 kilót híztam terhesség alatt, úgy hogy közel 4 kiló volt a gyermekem :). Nekem nem volt semmivel gond, bár mondjuk, ha idegen dokihoz kerültem egyből megkérdezte, hogy nincs-e baj a cukorral és mindegyik elmondta, hogy vigyázzak a pluszokkal.
Most három hetes a fiam, de már kevesebb vagyok 1 kilóval, mint előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!