Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Erősen túlsúlyos kismamik,...

Erősen túlsúlyos kismamik, hogy vagytok?

Figyelt kérdés
2011. jan. 21. 13:13
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Talán Te is erősen túlsúlyos vagy?

Nekem a 3.manóm.... és köszönöm, szuperül.

Bár nagyon fura.

1.babával 116kg voltam,mikor szültem, 36kg-ot szedtem fel. Szörnyen voltam. Minden,amit el tudsz képzelni! Vizesedés, magas vérnyomás, cukor......

2.babával 124kg voltam szülés után. Szintén ez.

Most 24hetesen 93kg-ról fogytam 86-ra, semmi rosszullét, semmi hányás, és jobban érzem magam, mint valaha!

Na, de mesélj!

Te hogy vagy?

2011. jan. 21. 14:01
 2/7 anonim ***** válasza:

Eddig remekül, bár a 30. héten már vannak kényelmetlenségek, de ez inkább a megnövekedett pocakkal van.

Sajnos nekem is terhességi diabéteszem lett, hajlamom is volt rá (pcos vagyok, apukám is kezdő cukorbeteg), hiába figyeltem oda. De a babámért természetesen nagyon igyekszem betartani a diétát, eddig elégedett a doki.

Eddig kb. 3 kg-ot híztam, úgyhogy talán ezzel a továbbiakban sem lesz gond. :)

2011. jan. 21. 14:06
 3/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Sajnos én még nem vagyok babás,csak most próbálkozunk,most 130kg vagyok.Már van egy kislányom,nála 10kg-val könnyebb voltam,de már akkor is voltak kellemetlenségeim a súlyom miatt(cseszegettek,hogy mertem ilyen súllyal babát vállalni,hozzáteszem,nem az orvosom)Gondtalan terhességem volt,kivéve,hogy szúrizni kellett magam,trombozis hajlam miatt.

Most is ettől a"lelki terrortól"félek,de sajnos nem sikerült lefogynom:-(((

2011. jan. 21. 14:27
 4/7 anonim ***** válasza:
hát nem tudom hogy ide tartozom-e, de 82 a terhesség elött, és most 10 héttel késöbb 86 vagyok! Igaz ennek a nagy része a melleim, mert azok már most nőttek 2 kosár méretet
2011. jan. 21. 14:29
 5/7 anonim ***** válasza:

Én 86 kg-mal kezdtem és már 101 kg vagyok. Erősen túlsúlyosnak kezdem érezni magam, hiába vagyok 185 cm magas.

A térdemre rendesen behíztam (mondhatom gyönyörű...), a bokám vizesedik. Már elnézést, de a wc-ről nehezen állok fel. Még sosem éreztem hasonlót, pedig második baba.

2011. jan. 21. 15:47
 6/7 anonim ***** válasza:
én még kicsivel több vagyok mint Te,most vagyok az első babámmal a 12. hétben,és a nődokin kívül senki nem bántott miatta,csak figyelmeztettek,hogy ne nagyon legyen több.
2011. jan. 21. 16:00
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a többi választ is!
2011. jan. 22. 13:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!