Túlsúlyos kismamik! Rajtunk is látszik?
Szia!
A 170 cm-hez 82 kilóval kezdtem a terhességet, nálam már az első trimeszterben kiszúrták, tök sokat változott a hasam formája, aztán nagyon el kezdett nőni, pedig a terhesség végére csak +10 kiló jött fel, viszont 4 kilós volt a kisfiam :D. Egy 3 hetes kisfiú anyukája
Szia!164 cm-hez 81kg-val kezdtem a terhességem és a végére 99 kg lettem:-( Hát nagyon hamar látszódott és hatalmas pocakom volt,nagy volt a baba(4kg) és szerintem a túlsúly miatt is! Miért is a kérdés egyébként? Hány hetes vagy?
Üdv.16 hós kisfiú anyukája
Szia!
Nekem látszódott. :) 95 kg-al lettem terhes, aztán lefogytam 83-ra a folyamatos rosszullétek miatt. 6 kg jött vissza, amiből 3,4kg volt a baba. Plusz nem maradt rajtam semmi.
Akkora hasam lett, hogy alig fértem fel a buszra mert csak egyik "szárnyát" nyitotta a sofőr ki :D No meg úgy mozgott a babám, mintha legalábbis kis alien lett volna. Imádott buszozni, most is nagyon szereti a buszokat :D
135 cm-es pocakkörfogattal mentem kórházba és a végét nem tudom, mert 1 hónapig még benn voltam szülésig. De elől ment a hasam utána én :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!